Miss Steel

Menstruatie Cup - Fun Factory Maat B

Menstruatie Cup - Fun Factory Maat B

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 34,90

Product informatie

Voel je Fris en Vrij door de zorgvuldige bescherming tijdens je menstruatie door de menstruatie cups van Fun Factory.
De grotere FUN CUP SIZE B is perfect voor de zwaardere menstruatie dagen.

SIZE B  - Grote Versie (5,8 cm; Ø 4,3 cm; 30 ml)
Zachter siliconen voor een comfortable pasvorm die je niet voelt zitten.
Geschikt voor : heverige menstruatie, vrouwen boven de 30 en een vaginale bevalling hebben gehad.

Wat is een menstruatie cup?
Deze cups zijn herbruikbare kuipjes, gemaakt van medisch siliconen, die je in je vagina draagt tijdens de menstruatie, net als een tampon. Het verschil: de menstruatiecup vangt het bloed, in plaats van dat het absorbeert zoals een tampon. Met als voordeel dat door het gladde oppervlak geen bacteriën aan de cup kunnen blijven plakken. Frisser dus want het resultaat is een hygiënisch product, dat het interne vaginale milieu onaangetast laat.

Geschikt voor de gevoelig huid of bij allergien
De cups bevatten geen latex of giftige stoffen. Ze zijn dus zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergiën. Bovendien laat eem menstruatiecup geen pluisjes achter, zoals een tampon wel zou kunnen doen. Nog een groot voordeel is dat de cups niet zoals tampons Tampons de pH van de vagina veranderen, waardoor het immuunsysteem ter plekke wordt aangetast. 

Makkelijk in Gebruik
De cup hoef je maar 2-5 keer per dag te verschonen, afhankelijk van hoe hevig je menstrueert. Indien niet anders kan kun je hem zelfs tot 12 uur achter elkaar in laten!
Handig bij een actief leven. Want ook tijdens het sporten en zwemmen kun je de cup gewoon inlaten.

De Menstruatie Cup is voordeliger dan tampons. Zorg je goed voor je cup, dan kun je de cup zelfs 2-10 jaar gebruiken. En gezien wat je elke maand kwijt bent aan wegwerpproducten voor je menstruatie, heb je een cup na 6 maanden al gratis!

Een menstruatiecup is milieuvriendelijk. Want je hebt geen afval meer. Wist je dat een vrouw in haar leven gemiddeld 10.000 tampons gebruikt!
Met de menstruatiecup zorg je dus voor minder afval op de wereldwijde afvalberg.