Miss Steel

Mystim - Daring Danny eStim Vibrator Zwart

Mystim - Daring Danny eStim Vibrator Zwart

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 119,80

Nu voor: € 99,90

Product informatie

Zwarte Tarzan vibrator met clitorisstimulator die ook de mogelijkheid heeft tot e-stim stimulatie.
Dit zwarte genot heeft 2 motoren voor 8 vibratieprogramma's en 5 stimuleringsstroomvarianten - en is bovendien extra stil!

Daarnaast biedt deze vibrator een trainingsprogramma speciaal voor de bekkenbodemspieren om het orgasmevermogen te verbeteren.

Totale lengte 27 cm, Ø 3,5 tot 4,3 cm.
Oplaadbaar - USB-oplaadkabel meegeleverd.
Medische platinasilicone, ftalaatvrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG.

Wat is E-stim stimulatie? Het klinkt een beetje eng maar dat is het absoluut niet. Je schaamhaar gaat er niet recht van overeind staan. De stroom geeft slechts heel zwakke stroomstootjes af. Deze heel kleine elektrische prikkeling voelt ongelooflijk lekker aan, niet alleen tegen de clitoris en de schaamlippen, maar ook van binnen in de hele buikregio. De electro sex zorgt voor de meest onverwachte zeer intense orgasmes.

Trainen van de Bekkenbodemspieren
Een spier in ons lichaam spant aan nadat er een prikkel vanuit de hersenen naar die spier wordt gestuurd. Als gevolg van verschillende redenen kan er een storing optreden in deze aansturing. Het signaal komt niet meer aan of slechts gedeeltelijk aan of men weet gewoon weg niet meer hoe men de spier moet aanspannen. Met elektrostimulatie bootst men de normale prikkel na, zodat de spier toch aanspant. U kunt zo ervaren hoe de bekkenbodemspieren aanspannen en u kunt proberen zelf mee te doen tijdens een aanspanning. Op deze manier kunt u uw bekkenbodemspieren weer goed leren voelen en gebruiken.