Miss Steel

Nomi Tang - Wild Rabbit Zwart & Goud

Nomi Tang - Wild Rabbit Zwart & Goud

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 95,90

Nu voor: € 79,90

Product informatie

De Wild Rabbit van Nomi Tang is een USB oplaadbare Tarzan vibrator voor de G-spot en clitorale stimulatie met touch bediening en drie krachtige motoren, 10 verschillende vibraties, een ultra stille werking en is waterdicht tot 1 meter. Het oppervlakte materiaal is medische kwaliteit siliconen. De USB-oplaadkabel is meegeleverd.

VORM
De Wild Rabbit heeft een vrij standaard vorm voor een Rabbit Vibrator, maar wat anders is is de gleuf die zowel op het staafgedeelte als op de clitorisstimulator zit. De buitenkant is bekleed met  siliconen en voelt heel lekker zacht en glad aan. Een siliconen dat overigens weinig stof aantrekt.
De bovenkant van deze sextoy is vrij dik, en geeft een heerlijk vol gevoel. Dit dikkere gedeelte weet ook heel precies jouw G-spot vinden. De clitstimulator is heel flexibel gemaakt, zodat het makkelijk is om die precies tegenjouw gevoeligste plekje te krijgen. Een must voor een goede Tarzanvibrator, want ieder vrouwenlichaam is anders. Het is daarom belangrijk dat de Tarzan of Rabbit zo ontworpen wordt dat het bij (bijna) iedereen de juiste plekjes raakt.

BEDIENING
Net als bij alle vibrators van Nomi Tang heeft ook de wild rabbit vibrator een powerknopje en een touch slider. De touch slider is een heel klein langwerpig touchpad waarmee je ‘m harder en zachter kan zetten door er met je vinger overheen te glijden. Met het power knopje kan je door de verschillende vibratiepatronen heen scrollen.

Bij stand één vibreren beide delen van de vibrator. Diep genoeg en ook best hard in te stellen door middel van de touch slider. Ook zijn er vibratiepatronen waarbij beide delen afzonderlijk trillen.

VERPAKKING
De Wild Rabbit is verpakt in een witte doos met daaromheen een kartonnen sleeve met de afbeelding van de Rabbit. De witte doos is heel geschikt om je vibrator gewoon in te bewaren. Van binnen is deze bekleed met een soort glimmend satijn.  


- 3 krachtige motoren
- 1000edekt met FDA siliconen
- USB oplaadbaar (kabel meegeleverd)
- 10 verschillende vibraties
- Waterdicht tot 1 meter
- Afmetingen:
Lengte: 214mm
Breedte: 38mm
Diepte: 11mm