Miss Steel

Pave Vivian - by Jopen

Pave Vivian - by Jopen

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Deze sprankelende Pavé Vivian is een zijdeachtige G-Spot vibrator met verblindende kristallen versieringen, een sensueel gebogen as en 35 sensationele vibratie-instellingen voor een unieke plezierbeleving.

De ergonomisch gebogen schacht is zorgvuldig ontworpen om de meest orgasmische hoeken te strelen, terwijl de verscheidenheid aan vibraties en flexibele schacht je meest intieme rondingen plagen.

Deze zijdezachte vibrator zit vol met 7 functies van vibratie en 5 onafhankelijke snelheden voor elke functie voor stimulatie die speciaal voor jou gemaakt is. Met de gebruiksvriendelijke bedieningsknoppen kun je moeiteloos door elke functie van vibraties schakelen, terwijl je de functie-intensiteit verhoogt of verlaagt. Of je nu een duik neemt met een geliefde in bed of jezelf verwent met een stomende solo-sessie, kijk uit naar maximaal 2 uur waterdichte vibratie.

Na opladen 2 uur genot met de meegeleverde USB-kabel. De hypoallergene luxe teaser is gemaakt van gesatineerd silicone met versieringen in glaskristal.

Total length  7" x 1.5" - 17.75 x 3.75cm 
Required batteries  USB Rechargeable 
Weight per unit  5.6 oz. - 0.16 kg 
Packaging size  2.5 x 6.26 x 9.75 inch - 6.25 x 16 x 24.75 cm