Miss Steel

SOA Test Man

SOA Test Man

Beschikbaarheid: Uit voorraad

Product informatie

Heb je onveilige seks gehad en maak je je zorgen over een SOA? Het is nu mogelijk zelf een SOA test thuis te doen voor Chlamydia of Gonorroe d.m.v Urine afname. De test is uiterst betrouwbaar en het scheelt je een bezoekje aan de huisarts.

• Anonieme SOA-test

Bij de SOA-test ontvang je een code, met deze code kan je uiteindelijk de uitslag van de test opvragen. Je hoeft dus nergens je gegevens achter te laten en daardoor is de test geheel anoniem. Met de test worden de 2 meest voorkomende SOA's, chlamydia en gonorroe, getest. De test wordt geanalyseerd door een arts-microbioloog, in een CCKL-gecertificeerd laboratorium. Hierdoor is de uitslag net zo betrouwbaar als die van de huisarts of de GGD.

• Zelfafname-test

De test is gebaseerd op zelf afname, je moet dus zelf de urine afnemen. Hierbij is het belangrijk dat je de eerste straal ochtendurine afneemt. Je stuurt het buisje vervolgens terug in de daarvoor bestemde retourbox. Zodra het buisje aankomt in het laboratorium wordt de analyse gestart. Met een eigen code kan je binnen 48 uur, na aankomst van het buisje in het laboratorium, anoniem je uitslag opvragen. De uitslag wordt na 14 dagen uit de database van het laboratorium verwijderd.

• Inhoud

De SOA-test vrouw bestaat uit:
- 1 Pipet
- 1 Transportbuisje
- 1 Codekaart
- 1 Bijsluiter
- 1 Retourbox

• Incubatietijd SOA

Let op de incubatietijd van de SOA's. Zowel chlamydia als Gonorroe heeft een incubatietijd van 10 dagen. De test uitvoeren voordat deze tijd verstreken is, heeft geen zin. Je moet dus een aantal dagen wachten na het onveilige sex contact, voordat testen zin heeft.