Miss Steel

Stronic Real - Pulsator Fun Factory Candy Rose

Stronic Real - Pulsator Fun Factory Candy Rose

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 159,00

Product informatie

Breng je fantasieën tot leven.
Want met de stronic Real heb je seks wanneer je maar wilt, hoe je het ook wilt, zolang je het wilt.

De STRONIC REAL geeft je de realistische vorm van een heerlijke penis en de stotende beweging waar je naar verlangt, plus een ongelooflijk uithoudingsvermogen (tot twee uur op een enkele lading!)

Daarnaast kan je nog eens kiezen uit 7 verschillende snelheden en 3 pulsatiepatronen. En last but not least hij is het bijna stil!

Afmetingen : 20 cm and Ø 3,6 - 4,2 cm, 308 g

De STRONIC REAL masseert de interne clitoris bij elke stoot. 

Geweldig voor solo of met een partner
Discrete afmeting
Vergrendelfunctie voor eenvoudig reizen
Intuïtieve knopinterface
Laadindicator lampje voor Waarschuwing voor bijna lege batterij
Niet-poreus en hypoallergeen
Twee uur genieten op één lading (6-8 uur duurt de 1e keer geheel opladen)
Ontworpen en met de hand gemaakt in Duitsland
USB Oplaadbaar
Waterdicht

KRIJG WAT JE WILT
Met de STRONIC REAL krijg je het gevoel echt genomen te worden. Wil je opwarmen met een trage pulserende beweging, dan opbouwen tot betrouwbare, snelle stoten? Jij hebt het in de hand. Wil je verrast worden door een opwindend pulsatiepatroon? Druk gewoon op een paar knoppen. Kies uit 7 snelheden en 3 ritme-instellingen. Bovendien heeft het uithoudingsvermogen van een jonge God: tot twee uur genieten op een enkele lading.

STERKERE ORGASMES
Een korte anatomieles: de clitoris is veel groter dan je denkt. Het is eigenlijk een hele structuur die zich rond de vulva wikkelt en zich uitstrekt in je lichaam.clitoris afbeelding
Door het heen en weer stoten van de STRONIC REALworden 'de benen' van de clitorisgemasseerd tijdens het bewegen. Je kunt de stimulatie uitbreiden door de STRONIC REAL te combineren met je favorieteclit stimulator of je vingers want de Stronic Real kan je Handsfree gebruiken. Ook kan je vanuit meerdere hoeken tegelijkertijd  stimuleren!

HANDSFREE
Wil je gewoon achterover liggen en genieten? Met de gepatenteerde PULSATOR-technologie van FUN FACTORY kunt u precies dat doen. Stel de STRONIC REAL gewoon in op je favoriete snelheid of patroon en laat je fantasieën het overnemen. Geen handen nodig.