Miss Steel

Svakom - Adonis Rabbit Vibrator Kersenrood

Svakom - Adonis Rabbit Vibrator Kersenrood

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 94,99

Nu voor: € 89,90

Product informatie

De Svakom Adonis Rabbit vibrator is een vibrator met een sterke dubbele motor en geribbelde schacht voor extra stimulatie. Uniek aan de Adonis is de verwarmingsfunctie die opwarmt boven lichaamstemperatuur, tot ongeveer 38 graden Celsius. De dual vibrator kan zowel G-spot als clitorale stimulatie. De vibrator is uitgerust met 8 verschillende vibraties. Adonis is gemaakt van milieuvriendelijke lichaamssiliconen en is 100% waterdicht, dus ook te gebruiken in bad. HEt heeft een goede pasvorm die geschikt is voor eigenlijke alle dames.

Verschil met Alice
Van dit merk hebben we ook eeen vergelijkbare vibrator de Alice. De verschillen? Deze Adonis (omvang: 20 bij 3,8 cm) is een maatje groter en wat breder dan de Alice (18 bij 3 cm). Deze Adonis heeft daanaast een krachtiger batterij wat zorgt voor langer speelplezier. En deze Adonis heeft natuurlijk de unieke Heating functie.


Geribbelde schacht en verwarmingsfunctie
Adonis heeft een geribbeld ontwerp aan beide uiteinden om zowel de clitoris als de G-spot te kunnen stimuleren. De ingebouwde verwarmende kern in Adonis kan verwarmen tot 38 graden Celsius, wat dicht bij lichaamstemperatuur komt. Door deze warme aanraking op de huid wordt het gevoel heel echt. Daarom kun je genieten van hete sex, zelfs in de koude winter. 

Waterproof
Dit verwarmde seksspeeltje voor vrouwen is waterdicht wat betekent dat je het zelfs kan gebruiken onder water. Ook reinigen is hierdoor gemakkelijk. Als je in bad ligt, doet Adonis haar plicht onder water en raakt je huid als een gentleman. Het geluid van het water, het zuchten van de climax, je lichaam trilt van opwinding in het mistige water. 

Nieuw ontwerp van clitoris stimulator 
Een motor voor de G-spot en de andere om de clitoris te masseren. De top van de clitoris stimulator is smaller en de lengte is groter, zodat de clitoris gemakkelijk bereikt wordt en zorgt voor extra plezier. 

SVAKOM logo en luxe design 
Adonis is ontworpen met logo aan beide kanten, wanneer de vibrator wordt aangezet, zullen de logo's schitteren met hun luxe charme. De vibrator heeft 36 verschillende standen. Adonis heeft 7 verschillende vibraties en 5 intensiteiten in elke vibratie, dus je hebt 7 x 5 = 35 + 1 (Intelligent Mode) = 36 verschillende standen. Je hebt meer mogelijkheden om jezelf te verkennen. 

SVAKOM Intelligent Mode 
Adonis heeft een intelligent mode die de trillingsfrequenties imiteert van het begin tot het orgasme. Met een eenmalige klik op de S-toets, kun je met een prachtige seks reis beginnen. Van verlegen voorspel, sexy plagen, sterke pulsaties, tot meerdere hoogtepunten, het is een hemelse seks ervaring die je niet wilt missen. 

Enorme oplaadbare batterij
Adonis heeft een lithium batterij welke een capaciteit van 2200mAh heeft en die volledig kan worden opgeladen in slechts 2,5 uur en zorgt voor ongeveer 48 uur ononderbroken plezier. Milieuvriendelijk materiaal Adonis is gemaakt van milieuvriendelijk siliconen. Het heeft alle strenge tests doorstaan en heeft een hoge kwaliteit bereikt voordat het op de markt kwam. 

Fluister stil 
SVAKOM gebruikt alleen de hoogste kwaliteit motoren, geleverd van de beste fabrikanten. Daarom weten we dat onze motoren krachtig en stil zijn en een lange levensduur hebben. Adonis zit onder de 50 db nadat het is ingeschakeld, je kunt nauwelijks meer iets horen vanaf 1 meter afstand.

Kenmerken
- Geribbeld ontwerp voor een betere stimulatie 
- Verwarmde functie 
- Nieuw design clitoris stimulator 
- Ergonomische knop 
- Krachtige en langdurig vibraties 
- Waterbestendig 
- SVAKOM Intelligent Mode 
- SVAKOM Logo op beide zijden voor luxe uitstraling 
- 36 verschillende standen 
- Gemaakt van milieuvriendelijk materiaal 
- Fluisterstil 
- Oplaadbaar 

Specificaties 
Materiaal: lichaamsveilige siliconen 
Grootte: 200x88x38mm 
Gewicht: 190gr 
Batterij Capaciteit: 2200mAh 
Batterij Type: Polymer lithiumbatterij 
Oplaadtijd: 2,5 uur 
Maximum continu gebruik: 48 uur
Vibratie standen: 7 + 1 
Intensiteiten: 5 
Waterdicht: 100% waterdicht