Miss Steel

Tease + Please | We-Vibe en Womanizer Gift Set

Tease + Please | We-Vibe en Womanizer Gift Set

Beschikbaarheid: In voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

€ 159,00

Product informatie

Deze Vibrator Set Tease en Please bevat de Womanizer Starlet en de koppel Vibrator We-Vibe Match.
Een set om heerlijk samen te gebruiken. Met de Womanizer starlet komt zij bijvoorbeeld al heel snel in de mood door maar eventjes te plagen met de womanizer Starlet.
De We-Vibe wordt gedragen tijdens de penetratie en verwend zowel haar als hem. 
Of gebruik de kleine starlet tijdend de seks zodat zij tegelijkertijd ook een overweldigende clitoris stimulatie ervaart.
Samen komen jullie zo zeker tot een geweldig hoogtepunt.

Womanizer Starlet
De Womanizer Starlet maakt gebruik van de innovatieve en gepatentendeerde stimulatietechnologie om intense orgasmen te genereren op basis van pulserende drukgolven. Zonder gewenningseffect en overmatige stimulatie van de clitoris, zoals bij handmatige stimulatie of stimulatie met een vibrator wel kan gebeuren.
De Womanizer zuigt zachtjes aan de clitoris en masseert deze met de luchtdruk golven zonder de clitoris aan te raken. De starlet is klein en heeft 4 standen maar is wel krachtig. 
De eerste stand is intenser dan bij de andere womanizers.
Totale lengte: 8,5 cm, 5 cm breed. 
Stimulatieopening: 1,2 x 1,9 cm. 
Materiaal: ABS met PU-coating. 
Oplaadbaar met ingesloten USB-stekker.

We-Vibe Match
De We-Vibe Match maakt een gelijktijdige stimulatie van G-spot en clitoris mogelijk tijdens de seks door zijn U-vorm. Voor dit doel zijn beide uiteinden uitgerust met motoren.
De ene helft draagt zijn inwendig en raakt de G-spot , de andere hrlft ligt over de gevoelig clitoris. Voor gebruik wordt het brede, gladde uiteinde van de vibrator in de vagina ingebracht. De trillingen die hier worden geactiveerd, stimuleren ook de penis tijdens de geslachtsgemeenschap. Het smalle uiteinde van de We-Vibe-Match is uitgerust met een geribbelde structuur voor een geweldig masserend effect. Dit gedeelte ligt aan de buitenkant van de vagina tijdens de seks en stimuleert hierdoor op een unieke manier de clitoris. De We-Vibe MAtch heeft een afstadn bediening. Zo kan je tijdens de seks heerlijk spelen met de standen en hoef je de we-vibe niet aan te raken. Zij kan de We-Vibe ook dragen en haar partner de controle uit handen geven.
Handig, met fluisterstille motoren, waterdicht en met radiografische afstandsbediening.
Afmeting: 8,6 x 9,8 x 11 cm.
Materiaal: siliconen.
Inclusief laadstation met USB-kabel.

Weetje: Ook Heleen van Royen heeft in haar sexdagboek becchreven niet alleen de Womanizer maar ook de We-vibe in haar nachtkastje te hebben.