Miss Steel

Tenga - Flip Zero 0 Zwart

Tenga - Flip Zero 0 Zwart

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 99,95

Nu voor: € 89,50

Product informatie

Tenga heeft zichzelf overtroffen met de nieuwe Masturbator Flip Zero en heeft hiermee een waardige opvolger van de Fliphole op de markt gebracht. Tenga ontwikkelt al 10 jaar masturbators voor mannen. Dat bewijzen zij met het innovatieve ontwerp van De Flip Zero. Vanaf de grond af opnieuw ontworpen dus vandaar Flip Zero. 

Een bijzondere naadloze opening van de masturbator zorgt er voor dat er geen glijmiddel kan lekken tijdens het masturberen. Een groot voordeel van deze masturbator. Ook zorgt de naadloze aansluiting er voor dat er geen lucht bij kan en er alleen lucht kan ontsnappen bij het ventiel aan de bovenkant, hierdoor kan een perfect vacuum gecreerd worden en is de zuigkracht van deze masturbator geweldig sterk. Tijdens het masturberen druk je de zijkanten van de Flip Zero in, hierdoor kan je de druk en zuigkracht aanpassen naar jouw wensen. De Flip Zero kan zo perfect jouw penis omsluiten en geeft een lekker strak gevoel. 

De Structuur en het materiaal aan de binnenkant is ook opnieuw ontworpen. Het voelt inderdaad zachter aan. De structuur met nopjes en ribbeltjes is ook veranderd enz orgt voor de juiste stimulatie op de gevoelige plekjes tijden het masturberen.

Reinigen is nog net zo makkelijk als bij de Flipholes. Je klapt de Flip Zero open en hierdoor kan je de Mastubator gewoon onder de kraan uitspoelen en laten drogen.
Dit is echt een pluspunt ten opzichte van alle andere merken masturbators. Goede reiniging van je sextoy zorgt er tevens voor dat deze veel langer mee gaat.

Nog een verbetering is dat je nu de twee helften makkelijk kan dicht klikken waarna je de dop er heel eenvoudig in schuift.

Naast de zuigkracht zorgt de unieke structuur aan de binnenkant voor een nog grotere sensatie.De structuur is zo opgebouwd dat elk deel van de penis optimaal gestimuleerd wordt. In het filmpje onder aan de pagina kan je goed zien hoe de structuur eruit ziet.

Net als bij de Tenga Flipholes is de Flip Zero eenvoudig open te klappen (flip-open systeem) en kan je hem eenvoudig schoonmaken. Dit is een groot voordeel van deze masturbator ten opzichte van bijvoorbeeld de fleshlight. Altijd belangrijk in verband met de hygiëne en voor een langere levensduur van je masturbator.

Sterke stimuatie, geweldige zuigkracht en een mooie design. Kortom, top product deze nieuwe masturbator van Tenga.

De prijs? Klopt, de Flip Zero is inderdaad een iets duurder dan de Fliphole. Maar wij zijn het hier eens dat hij dit dubbel en dwars waard is.

 

Afmeting:

  • Afmetingen van de Flip Zero: 8 x 7 x 18 cm (lengte x breedte x hoogte)
  • Afmetingen van de verpakking: 9 x 8 x 21 cm
  • Gewicht (inclusief verpakking): 500 gram

 

Tip:

Breng glijmiddel aan zowel in de opening als aan de binnenkant. Het masturberen zal veel soepeler gaan en geeft een uniek gevoel.
Kies altijd een glijmiddel op waterbasis zodat het siliconen niet kan worden aangetast.