Miss Steel

The Beaded Rabbit Paars

The Beaded Rabbit Paars

Beschikbaarheid: In voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

Normale prijs: € 149,95

Nu voor: € 119,90

Product informatie

De Beaded Rabbit Vibrator , een klassieker van The Rabbit Compan, is een favoriet van vele vrouwen. Twee enorm krachtige motoren, die afzonderlijk geplaatst zijn in de top en de rabbit oortjes, stimuleren zowel jouw G-Spot als jouw Clitoris. Je kunt kiezen voor gelijktijdige clitorale en G-spot stimulatie, maar ook zijn de motoren afzonderlijk van elkaar te gebruiken. In de schacht bevinden zich ook nog eens roterende kralen voor extra heerlijke sensatie.

De Beaded Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design. Hierdoor kan deze Rabbit de G-Spot precies op zijn gevoelige plek raken. De Schacht van de vibrator vibreert en de krachtige rabbit oortjes brengen jou via stimulatie van de clitoris tot een heerlijk hoogtepunt. De vibrator is volledig USB-oplaadbaar, heeft een sterke body maar een bodysafe naadloze zachte silicone coating. Hierdoor voelt de vibrator stevig, maar toch ook comfortabel zacht aan op de huid en is hij waterproof.

Met 6 stimulerende massage patronen in de kop en schacht en 6 clitorale patronen is de Klassieke Rabbit Vibrator een echte verwenner en gemakkelijk te besturen via het one-touch control systeem. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Rotaties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar