Miss Steel

The Classic Rabbit Roze

The Classic Rabbit Roze

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 129,95

Nu voor: € 124,90

Product informatie

De Klassieke Rabbit Vibrator van The Rabbit Company is een zeer sterke maar ook stille Rabbit Vibrator. Met zijn twee krachtige motoren, welke afzonderlijk geplaatst zijn in de top en rabbit oortjes, stimuleren zowel uw G-Spot en Clitoris. U kunt kiezen voor gelijktijdige clitorale en G-spot stimulatie, maar de motoren zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken. 

De Klassieke Rabbit Vibrator heeft een ergonomisch design waarmee hij de G-Spot precies op zijn gevoelige plek raakt. De Schacht van de vibrator vibreert en de krachtige rabbit ears brengen u via de clitoris tot een heerlijk hoogtepunt. De vibrator is volledig USB-oplaadbaar, heeft een sterke body maar een bodysafe naadloze silicone coating. Hierdoor voelt de vibrator stevig, maar toch ook comfortabel zacht aan op de huid en is hij waterproof.

Met 6 stimulerende massage patronen in de kop en schacht en 6 clitorale patronen is de Klassieke Rabbit Vibrator een echte verwenner en gemakkelijk te besturen via het one-touch control systeem. Voor extra plezier en comfort raden wij u aan om gebruik te maken van een glijmiddel op waterbasis. Na gebruik reinigt u uw speeltje hygienisch met een toy cleaner.

Kenmerken
Materiaal: Silicone
Bodysafe: Ja
Waterproof: Ja
Vibraties: Ja
Power: USB-Oplaadbaar