Miss Steel

The Screaming O - Charged Ohare Rabbit Vibe Zwart

The Screaming O - Charged Ohare Rabbit Vibe Zwart

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 44,95

Product informatie

Maak van je lover je favoriete rabbit vibrator met de Charged Ohare, een unieke oplaadbare dubbele penisring. Een iconisch seksspeeltje aanbeden door vrouwen over de hele wereld. De Charged Ohare is voorzien van flexibele 'oren' die trillen voor gerichte clitorale massage. Beter en lekkerder dan wat je ooit hebt gevoeld. Het ontwerp van de dubbele penisring houdt de rabbit op zijn plaats: 1 ring om de penis en de tweede om de penis en testikels, waardoor hij comfortabel en veilig zit. De Charged Ohare is gemaakt van lichaamsveilige betrouwbare siliconen, welke in het lab getest zijn en past de meesten mannen omdat hij mee kan rekken.

Aangedreven door de beroemde Vooom bullet technologie, produceert de Charged Ohare een unieke vorm van stevige vibraties die voor diepe, doordringende stimulatie zorgt en een totaal nieuwe sensatie geeft waar beide partners van kunnen genieten.

Kies uit 10 krachtige vibraties en pulsaties met een simpele druk op de knop en laad snel op met de USB-kabel (inbegrepen) en dat wel meer dan 60 minuten van lang. Met 2 jaar garantie, kun je met vertrouwen genieten van de Charged Ohare.

- Oplaadbare, draagbare rabbit vibrator
- Geproduceerd met diepe, stevige Vooom technologie
- 10 doordringende vibraties
- Dubbele penisring ontworpen voor een geschikte pasvorm
- Lichaamsveilige echte siliconen (lab getest)