Miss Steel

Wand by We-Vibe: de beste Wand

Wand by We-Vibe: de beste Wand

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

€ 179,90

Product informatie

Daar is ie dan! Dé Wand vibrator van We-Vibe

We hebben er even op moeten wachten maar dan heb je ook wat. De Wand Vibrator van We-Vibe! Niet alleen prachtig vorm gegeven maar ook nog eens inclusief 2 opzetstukken en te bedienen met de APP.
WAUW dus..


KRACHTIGE, RUMBLY EN DIEPE TRILLINGEN
Deze draadloze Wand behoort tot de krachtisgste die er zijn. Rumbly vibraties dus. Dat betekent dat de vibraties dieper doordringen dan alleen de plek die je aanraakt met de Wand. De Wand heeft 10 standen die gemakkelijk te bedienen zijn. 

TRAPLOOS DOOR DE STANDEN
Met de Traploze intensiteitsregeling kun je met één aanraking van 0 tot 100. De one-touch-bediening werkt als een dimmer. Hierdoor vind je precies het standje dat jij lekker vindt.


SMART SILENCE ™
Smart Silence detecteert wanneer Wand dicht bij je is - zet de trillingen aan wanneer je klaar bent om te gaan genieten en uit zodra je de wand verwijderd, zonder dat je je maar 1 knop hoeft te bedienen.

PERFECTE VOOR SAMEN!
VOOR HEM EN HAAR MET DE OPZETSTUKKEN
Het ergonomische ontwerp van Wand, de speelse opzetstukken en de We-Connect-app maken deze Wand het de perfecte wand voor koppels.

De Wand van We-vibe wordt geleverd met 2 opzetstukken. Naast de Wand als wandmassager te gebuiken kun je dus deze wand uitbreiden tot een masturbator voor hem. Zet het stroker opzetstuk op de kop van de Wand en hij geniet van de lekkerste vibraties om zijn penis. 

Het ronde opzetstuk is voor haar en hem een extra ervaring. De ring maakt bijvoorbeeld de aanraking van de clitoris extra spannend. Minder direct en meer plagend.

De kop heeft een diameter van 5cm. Dit is een maat die veel andere opzetstukken van andere merken ook hebben. Heb je al opzetstukken dan is de kans dus groot dat deze ook passen. Wil je er eentje aanschaffen houdt dan rekening met deze maat.

WE-CONNECT APP ™
Met de gratis We-Connect ™ -app kun je overal met de controle over Wand spelen en delen, aangepaste vibes creëren en samen met andere We-Vibe ™ -producten spelen.

WATERPROOF
De wand van We-Vibe is geheel waterproof. Lekker meenemen in bad of onder de douche is geen enkel probleem. Ook makkelijk om de Wand goed te kunnen schoonmaken.

MAGNETISCH OPLAADBAAR
De wand van We-vibe laad je op door het magentisch contactpunt aan te sluiten op de Wand en het USB uiteind in een USB opening te stoppen van bijv een computer of stekker en aan te sluiten op het lichtnet.


We raden aan de Wand alleen te gebruiken met Glijmiddel op waterbasis en schoon temaken met een toycleaner.