Miss Steel

We-Vibe Melt - luchtdruk stimulator

We-Vibe Melt - luchtdruk stimulator

Beschikbaarheid: In voorraad. Vandaag besteld, maandag geleverd.

€ 149,00

Product informatie

De We-Vibe Melt is een Pleasure Air Vibrator is speciaal ontwikkeld voor koppels.

De We-Vibe Melt is tijdens de seks te gebruiken voor extra stimulatie van de clitoris maar ook te verbinden met de We-Connect app, waardoor je de Melt eenvoudig kunt besturen vanaf welke locatie dan ook. Elke aanraking van de Pleasure Air voelt als een sabbelen aan de clitoris.

Hoe te gebruiken

Je plaatst de opening op de kop van de Melt over de clitoris en de luchtdruk pulsaties verwennen jouw clitoris. Door de gebogen vorm van de We-Vibe Melt past deze perfect in je hand en tussen de benen in werkelijk elke positie. Doordat de Melt de clitoris stimuleert met luchtdruk golven wordt de clitoris dus niet direct aangeraakt. Door de indirecte stimulatie wordt overstimulatie van de clitoris voorkomen.

Pleasure Air technologie van Womanizer

We-Vibe maakt gebruik van de Pleasure Air Technologie die ontwikkeld is door Womanizer. We-Vibe en Womanizer hebben dit product dus samen ontwikkeld. We-Vibe heeft echter hun techniek met de APP toegevoegd en een andere vorm gekozen zonder opzegkapjes waardoor het en geheel eigen product is geworden.

Bediening

Op de bovenzijde van de Melt vindt je zowel een plus als een min knop en hiermee kun je de druk op drijven! Je hebt de keuze uit 12 zachte tot krachtige intensiteiten om uit te proberen, dit kun je alleen gaan beleven, maar ook samen met je partner.

De We-Vibe is geheel waterdicht en is met magnetische punten USB-oplaadbaar. Het seksspeeltje is erg stil in gebruik en kan tot wel vier uur op stand-by blijven! Na gebruik is de We-Vibe Melt makkelijk schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water.

Eigenschappen

Pleasure Air Technologie
We-Connect App
Geheel waterproof
12 intensiteiten
USB-oplaadbaar
Eenvoudig te reinigen
Kleur: Oranje