Miss Steel

Womanizer InsideOut

Womanizer InsideOut

Beschikbaarheid: In voorraad. Voor 23.00u besteld, morgen in huis.

Normale prijs: € 189,00

Nu voor: € 179,00

Product informatie

Hier hebben we toch allemaal op gewacht. Een vibrator gecombineerd met het genot van de womanizer. 

Womanizer InsideOut is het eerste seksspeeltje in de Womanizer-reeks dat dubbele stimulatie biedt: extern en intern. Dankzij de speciale vorm kan het de G-spot stimuleren met aangename vibraties en tegelijkertijd de clitoris stimuleren met behulp van micro-zuigkracht. Het resultaat? Ongelooflijk krachtige meerdere orgasmen zijn ongelooflijk gemakkelijk te bereiken. Je moet het absoluut proberen!

Met trots presenteren we de Womanizer Inside Out, de ultieme versie van de Womanizer, die niet alleen Pleasure Air-technologie biedt om de clitoris te stimuleren, maar ook vaginale stimulatie biedt (G-spot) met aangename vibraties.
Dit topklasse seksspeeltje heeft drie jaar ontwikkeling in beslag genomen. Dit moeizame proces heeft geresulteerd in een geperfectioneerd ontwerp en verbeterde prestaties. Het resultaat is een technologisch wonder dat je naar de zevende hemel brengt voordat je Womanizer kunt zeggen en een wereld van ongelooflijk intense meerdere orgasmen opent.


Buitengedeelte met Pleasure Air-technologie
Deze gepatenteerde technologie, uitgevonden door het Womanizer-team, stimuleert de clitoris zonder direct contact, met behulp van micro-zuigkracht. Om de prestaties aan elke vrouw aan te passen, biedt de Womanizer InsideOut twaalf verschillende stimulatie-intensiteiten, van Super-Soft-modus (niveau 1), ideaal voor vrouwen met een gevoelige clitoris, tot de Super-Power-modus (niveau 12), die zal zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen.


G-Spot Vibrator gedeelte: ergonomisch, flexibel en vibrerend
Het inbrengbare deel van de Womanizer InsideOut is ontworpen om zich aan te passen aan het individuele lichaam van elke vrouw. Dun en flexibel, het is gemakkelijk in te brengen en kan precies op de juiste plaats worden geplaatst tegen de erogene zone van de G-spot. Het biedt twaalf trillingsintensiteiten, zodat het aan alle behoeften kan voldoen.

Apart bedienenmogelijk
De zuigkracht van het 'womanizer' gedeelte en de G-Spot Vibrator zijn individeel regelbaar

Extra informatie
Gemaakt van siliconen, 100% waterdicht en voorzien van een oplaadbare batterij
Voor een maximaal gebruikerscomfort is de Womanizer InsideOut volledig bedekt met zachte en zijdezachte siliconen. Het is volledig waterdicht en voldoet aan de IPX7-standaard. Dit betekent dat het onder water kan worden gebruikt, bijvoorbeeld in de douche of in bad. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken dankzij de afneembare, uitwisselbare stimulatiekop.
Voor een maximaal genot raden wij je aan het sexspeeltje van deze Womanizer te gebruiken met een glijmiddel op waterbasis.

De Pleasure Air Technology® waar de womanizer zo beroemd mee is geworden wordt bij deze Inside Out dus gecombineerd met een flexibele vibrator voor vaginale stimulatie. Beide zijn individueel regelbaar en dus individueel aanpasbaar aan de behoeften. Gebruik dus beiden of alleen de vibrator of alleen het clitoris gedeelte.

Specificaties
Zwart / gouden kleuren.
Afmetingen: 19,2 x 12 cm.
Oplaadbaar
Waterdicht.
Materiaal: ABS, siliconen, ftalaat-vrij volgens EU-richtlijn 1907/2006 / EG.

Inclusief XL-kop, USB-stekker, magnetische oplader, stekker en satijnen opbergtas.

 • Geen overstimulatie van de clitoris door middel van Pleasure Air Technology®
 • Luchtpulsen en trillingen afzonderlijk regelbaar
 • Flexibele G-spot vibrator met sterke trillingen
 • 12 intensiteitsniveaus van het clitoris gedeelte
 • 12 vibratiemodi van de vibrator
 • Waterdicht volgens IPX7-norm
 • Fluistermodus 42 dB
 • Zachte, lichaamsvriendelijke siliconen
 • Hoogwaardige verpakking in leerlook
 • Stimulatiebevestiging clitoris vervangbaar
 • Oplaadbaar (magnetisch opladen)
 • 2 uur runtime
 • Oplaadtijd: 2 uur
 • Inbegrepen in de set: een XL-bijlage, oplader, hoogwaardige satijnen opbergtas en een handleiding in 7 talen
 • 2 jaar garantie