Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Wat zijn bedboeien?

Bedboeien zijn een populair item in de wereld van BDSM en gebruikt men om de bewegingsvrijheid van een persoon te beperken. Hierdoor ontdek je nieuwe niveaus van dominantie en onderwerping. Ze bestaan uit een set van boeien die je vastmaakt aan de hoeken van een bed. Hierdoor kan je de persoon die ze draagt aan het bed vastbinden.

Opwinding en sensualiteit

Het gebruik van bedboeien kan opwindend en sensueel zijn, en kan helpen om de controle te geven aan de partner die de boeien aanbrengt. Je kan ze gebruiken om de partner te plagen en te verleiden, of om nieuwe seksuele ervaringen te verkennen. Bedboeien zijn er in verschillende materialen en stijlen, waaronder leer, nylon en fluweel. Je kan ze verstellen om ze comfortabel te laten passen bij verschillende lichaamstypes.

Houd rekening met elkaar

Wanneer je bedboeien gebruikt, is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen om de veiligheid van beide partners te waarborgen. Het is essentieel om de instructies van de fabrikant te volgen bij het bevestigen van de boeien. Je moet ze namelijk niet te strak aantrekken, zodat de bloedstroom niet wordt belemmerd. Het is ook belangrijk om te communiceren over grenzen en voorkeuren voordat je begint met spelen. Spreek bijvoorbeeld een veilig woord af om het spel onmiddellijk te stoppen als er ongemak of pijn optreedt.

In conclusie kan het gebruik van bedboeien een spannende en opwindende manier zijn om nieuwe seksuele ervaringen te verkennen en de grenzen van macht en dominantie te verkennen. Het is belangrijk om de veiligheid en het comfort van beide partners te waarborgen en om open te communiceren over grenzen en voorkeuren.