Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Voorbind dildo

Wil je jouw partner een keertje nemen? Kies dan voor een voorbind dildo die je kunt plaatsen in een harnas. Deze heeft een platte voet om achter het gat in het harnas te blijven zitten.

Wat is een voorbind dildo of strap-on Dildo?

‘Voorbinden’ zegt eigenlijk al alles. De dildo bind je voor je vast zodat je als vrouw bijvoorbeeld in de rol van een man kunt stappen en iemand kunt penetreren. Deze voorbind dildo’s passen in een harnas zodat hij goed blijft zitten of er zijn al direct bandjes aan verbonden die je omdoet.

Net als klassieke dildo’s of dildo’s met zuignap zijn ze er in alle soorten, kleuren en maten, met en zonder vibratie. Als de bandjes niet direct aan de dildo vast zitten of als je geen set bestelt, dan moet je dus niet vergeten aan een geschikt harnas te denken voor de voorbind dildo. De meeste strap-ons, zoals voorbind dildo’s ook genoemd worden, zijn gemaakt van siliconen. Je mag ze daarom alleen gebruiken met glijmiddel op waterbasis.

Voor wie zijn voorbind dildo’s geschikt?

Een voorbind dildo wordt het meest gebruikt door vrouwen voor vrouwen of voor een spannende rolomkering. Mannen hebben immers een P-punt. Maar mannen kunnen voorbind dildo’s ook bij holle strap-on modellen over hun penis dragen. Dit ondersteunt de penis bij erectieproblemen en voorkomt dat hij kleine blauwe pilletjes hoeft te slikken.

Hoe vind ik de juiste strap-on?

Beginners raden we aan eerst een model te kopen zoals de zachte siliconen voorbind dildo van strap-on-me in maat S. Hierbij kun je een aangenaam zittend harnas van Diva worden kopen dat meer lijkt op een slip. Alles past gegarandeerd. Strapless dildo’s, zoals de Strapless Strap On, worden in de vagina ingebracht en hebben geen harnas nodig. Kleinere voorbind dildo’s, zoals de Amor van Fun Factory, zijn ook goed voor beginners. Of je dan kiest voor een grotere strap-on, een met een speciale textuur of vibratie hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Miss Steel heeft zeker een model voor je, dat bij je past!