Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Bestel prettige sensuele zeep

Het gebruik van zeep met sensuele bestanddelen kan een geweldige manier zijn om je zintuigen te prikkelen en je lichaam te verwennen tijdens het reinigen. Het kan verschillende natuurlijke ingrediënten bevatten, zoals essentiële oliën van bloemen, kruiden en fruit, die zorgen voor een heerlijk aroma en een luxe gevoel op de huid.

Sommige van de meest voorkomende sensuele bestanddelen zijn rozenolie, lavendelolie, patchouli-olie en sandelhoutolie. Deze oliën hebben elk hun eigen unieke voordelen voor de huid en kunnen helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van pijnlijke spieren en het hydrateren van de huid.

Bovendien kunnen ze exfoliërende eigenschappen hebben, wat betekent dat ze dode huidcellen kunnen verwijderen en de huid zacht en glad kunnen maken. Ingrediënten zoals suiker, zout en gemalen noten kunnen worden toegevoegd aan de zeep om deze exfoliërende eigenschappen te bieden.

Het gebruik van sensuele zeep tijdens een ontspannend bad kan ook een geweldige manier zijn om te genieten van de voordelen van aromatherapie. De dampen kunnen je helpen om te ontspannen en tot rust te komen, terwijl de sensuele aroma’s en exfoliërende eigenschappen van de zeep je huid glad en zacht maken.

Kortom, het gebruik van zeep met sensuele bestanddelen kan een geweldige manier zijn om jezelf te verwennen en je zintuigen te prikkelen tijdens het reinigen van je lichaam. Of je nu kiest voor rozenolie, lavendelolie, patchouli-olie of sandelhoutolie. Bij ons vind je de verschillende soorten van Nuru