Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS

Top 10 Sextoys Koppels

In onze top 10 sextoys voor koppels de speeltjes die je samen in bed dichterbij elkaar brengt dan ooit. Het zijn niet alleen de meest verkochte toys maar we garanderen ook dat je hier samen heel veel hoogtepunten mee zult bereiken.

De best verkocht seksspeeltjes voor samen

Op zoek naar meer spanning tussen de lakens?

Probeer dan zeker een van deze speeltjes uit onze top 10 sextoys voor koppels. Je kunt natuurlijk alle soorten speeltjes samen in bed gebruiken maar deze toys zijn echt speeltjes waar je beiden van kunt genieten.

Hands-free toys voor tijdens de seks

Zoeken jullie een speeltje dat zowel haar als hem pleziert tijden de seks. Dan raden we speeltjes aan als de We-Vibe Chorus of Sync. Maar ook het merk Satisfyer heeft veel van dit soort U-vormige speeltjes die zij draagt aan één kant inwendig terwijl het andere deel over de clitoris rust. En ja, hier past dus een piemel bij en je kunt seks hebben terwijl zij dit speeltje draagt. Geniet zo samen van de trillingen en bereik beiden gemakkelijk een hoogtepunt.

Een andere vorm van handsfree seksspeeltjes is een dubbel dildo als Share Lite van Fun Factory. Vooral fijn bij vrouw-vrouw seks. Willen jullie toch van penetratie genieten dan draagt een van jullie het speeltje inwendig bij het kortere deel en geniet van druk op de G-spot terwijl je jouw partner penetreert met het andere deel.

Vibrerende Cockring

Een vibrerende cockring is geweldig bij zowel man-vrouw als man-man seks. De man die deze draagt om zijn penis zal een stijvere erectie ervaren waar jullie beiden van profiteren natuurlijk. Ook zal een orgasme intenser zijn bij de drager van de cockring. De manier waarop je de cockring draagt geeft of de ander stimulatie op clitoris of perineum tijdens de seks. De man kan de vibraties ook op het eigen perineum richten door deze om te draaien.

Vinger vibrator

Een vinger vibrator kan je als een ring om je vinger schuiven of tussen de vingers vasthouden. Hierdoor verander je jouw vinger in een vibrator en hiermee kan je gemakkelijk tijdens de seks extra stimulatie geven bijvoorbeeld op de clitoris. Komt zij vaak net niet over het randje dan zal dit zeker helpen. Solo is een vinger vibrator natuurlijk ook altijd voor een privé momentje een prima clitoris vibrator.

Afstandbedienbare toys

Geef je seksleven een boost met een afstandbedienbare toy als een vibratie eitje. Zij draagt deze inwendig en jij bepaald wanneer je haar even lekker laat kreunen van genot. Dit kan met een simpele afstandsbediening maar ook zelfs via een APP. Met de APP kan je overigens speeltjes van over de hele wereld bedienen. Dus ook als je een lange afstandsrelatie hebt kun je elkaar hiermee verwennen.