Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Vibratie Eitjes

Vibratie Eitjes zijn sextoys in de vorm van een eitje en breng je in voor inwendige stimulatie. Ze zijn op afstand te bedienen. Dit kan via een afstandsbediening of tegenwoordig ook vaak via een App op de Telefoon.

Nog meer Vibratie eitjes

Op afstand bedienbare Vibratie Eitjes voor stoute spelletjes.

Van Lovense Lush 3.0 met App tot eitjes met afstandsbediening. Vibratie Eitjes zijn sextoys in de vorm van een eitje en breng je in voor inwendige stimulatie. Ze zijn op afstand te bedienen. Dit kan via een afstandsbediening of tegenwoordig ook vaak via een App op de Telefoon. Spannend om te dragen tijdens een avondje uit met je partner maar ook alleen. Daarnaast is zo’n eitje ook zeer geschikt om uitwendig te gebruiken voor stimulatie van de Clitoris. Best veelzijdig dus dit seksspeeltje.

Welk Vibratie Ei kies ik?

Er zijn verschillende soorten vibratie eitjes. Ze kunnen verschillen in vorm, bediening en in prijs. Wil je eerst testen of je spelletjes met een vibratie eitje leuk en lekker vindt kies dan bijvoorbeeld voor de Feelztoys Anna. Deze is verkrijgbaar in 3 kleuren. Een goed vibrerend eitje voor een mooie prijs. Feelztoys Anna is te bedienen met een afstandsbediening met een bereik van 10 meter.

De volgende stap kom je bij de iets sjiekere vibrerende eitjes met meer diepere trillingen zoals de Svakom Elva en Rianne S Pussy Playballs. Beiden zijn bedekt met uiterst zacht siliconen.

Nog een stapje verder zijn de vibratie eitjes of soms vibratie bullets genoemd die bedienbaar zijn via de App. Meest bekend en verkocht is de Lovense Lush 2 of Lovense Lush 3. Dit eitje heeft diepe trillingen en kan ook gebruikt worden door webcam dames. Er is speciale software te downloaden voor hen. Ook de nieuwe Svakom Ella Neo Conexxion kan dit. Beiden prachtige en veel verkochte Vibratie eitjes die een spannende date garanderen. Maar is een date samen niet mogelijk dan is een Vibrerend eitje met app zelfs aan de andere kant van de wereld te bedienen.

Hoe werkt een Vibratie Eitje of bullet met de App?

Je kunt de bediening van een Vibratie eitje met App uit handen geven door via de App van het eitje jouw lover hiervoor uit te nodigen. Hij of zij bediend dan het eitje met deze App op zijn telefoon wanneer je in de buurt bent tot ongeveer 13 meter. Dit gebeurd dan via een Bluetooth connectie. Ben je aan de andere kant van de wereld dan bediend jouw lover het eitje via jouw telefoon. Jouw telefoon dient dan als tussen station. Want bluetooth reikt nu eenmaal niet verder dan ongeveer die 13 meter.

Sensueel genieten maar ook de bekkenbodem trainen?

Dat kan met de vibratie eitjes We-Vibe Bloom en Magic Motion Smart Kegel. Deze zijn net als de vibratie eitjes met app te gebruiken voor stoute spelletjes of om heerlijk de clitoris mee te stimuleren. Maar op de app zit ook een trainingsprogramma. Door deze feature in de app krijg je hulp bij het trainen van jouw bekkenbodem spieren. Door de spieren aan te spannen laat je in de app bijvoorbeeld een balletje op en neer vliegen en zie je de contracties terug van het aanspannen van jouw bekkenbodemspieren. En het trainen van de bekkenbodemspieren helpt niet alleen tegen incontinentie maar geeft ook meer gevoel tijdens het vrijen en sterkere orgasmes. Win win dus met deze eitjes.