Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Lovense Lush

Zowel Lovense Lush 2.0 en 3.0 is hét vibratie eitje met App! Geef de controle uit handen en laat je verwennen. Voor een spannend avondje samen zelfs op grote afstand. Lovense Lush 3.0 is de opvolger van Lush 2.0 met een aantal verbeteringen. Zoals een betere connectie, sterkere trillingen, de mogelijkheid magnetische op te laden en de "staart" is buigbaar zodat hij beter op zijn plek blijft.

Het best verkochte Vibratie eitje met App

In love met Lovense Lush 3.0

Lovense Lush 3.0 is de verbeterde versie van zijn voorganger 2.0.  Wat is er verbetert?

  • Allereerst kun je Lovense 3.0 nu magnetisch opladen. Geen pinnetje dus meer die je door het siliconen hoeft te prikken. Handig maar zo ook   minder gevoelig voor schade aan het  siliconen.
  • De antenne is verbetert. Dit was ook al gebeurd bij versie 2.0 maar het kon nog beter. De connectie is verbetert en de vormgeving.
  • Door de gefixeerde staart blijft Lush 3.0 beter op zijn plek zitten. Je kunt hem nu meer fixeren waardoor er diepere en meer intense vibraties ontstaan.
  • De batterij is verbetert waardoor je 1.6 uur langer kunt genieten na opladen.
  • Hij is nog stiller dan Lush 2.0

Hoe gebruik je Lovense Lush?

De Lovense Lush is een C-vormig speeltje met een bolvormig uiteinde (waar de motor zich bevindt) dat in de vagina kan worden ingebracht. Aan de andere kant een dunner uiteinde of “antenne” die extern zit buiten de vagina.

Lovense Lush is een draagbaar seksspeeltje dat in het openbaar kan worden gedragen en kan worden bediend door een partner via de Lovense Remote-app. Hij is ten opzichte van andere draagbare eitjes zeer stil, dus het is discreet genoeg om in het openbaar te spelen.

De gebogen vorm van het grotere uiteinde van de Lovense Lush betekent dat het perfect de G-spot raakt wanneer het wordt ingebracht, terwijl de sterke trillingen die afkomstig zijn van de krachtige motor zich over de hele vagina verspreiden. De flexibele antenne blijft buiten het lichaam en zoekt naar de Bluetooth-verbinding die nodig is voor het gebruik van de app. Het is ook handig om de vibrator handmatig mee in de gewenste positie te brengen en om trillingen te beheersen met de knop op de punt.

APP bediening

Misschien wel de grootste succes van Lovense is hun superieure app-functionaliteit. De Lovense-app is verreweg de beste afstandsbediening-app voor seksspeeltjes.

De sextoys van Lovense zijn ontworpen met het oog op app-first gebruik. Zonder de app is de interface een enkele knop (aan het einde van de staart) die je gebruikt om handmatid te scrollen door de drie constante vibratiesnelheden en vier ingebouwde patronen.

De Lovense Remote-app is gratis te downloaden en compatibel met iOS 9.0 en hoger en Android 4.3 en hoger. Er is ook een Mac-versie en een Windows-pc-versie (hoewel je voor de laatste een speciale Lovense USB Bluetooth-adapter nodig hebt).

Je kunt een gratis account aanmaken om de app te gebruiken, wat een paar minuten duurt. Vervolgens zet je je Bluetooth aan en klik je op het koppelingssymbool in de rechterbovenhoek om je speeltje te verbinden. Dit is binnen een paar seconden gebeurd. De verbinding is ook zeer stabiel en betrouwbaar.