Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Lovense

Lovense seksspeeltjes zijn het resultaat van meer dan 10 jaar onderzoek, ontwikkeling en talloze uren in vakmanschap. Hoe is deze reis begonnen? Nou, in 2009 had oprichter Dan Liu een langeafstandsrelatie. Gebrek aan seksuele intimiteit was een ernstig probleem en wekte daarom interesse in teledildonics.

De beste App bestuurbare Sextoys

Vooral bekend van Lovense Lush 3.

De seksspeeltjes zijn het resultaat van vijf jaar onderzoek, ontwikkeling en vele lange uren. Hoe is deze reis begonnen? Wel, in 2009 had de oprichter van het bedrijf een lange afstandsrelatie. Gebrek aan seksuele intimiteit was een ernstig probleem in de relatie en wekte interesse in teledildonics.

Het jaar daarop werd Remote Pleasure geboren. Het was een revolutionaire vibrator met afstandsbediening die Skype gebruikte om hem op afstand te bedienen – een van de eerste in zijn soort. Het behaagde duizenden stellen over de hele wereld. Maar ze wisten dat ze veel konden verbeteren.

Lovense Max en Lovense Nora, die eind 2013 voor het eerst werden uitgebracht, waren de eerste app-gebaseerde seks technologische speeltjes in hun soort. Nora was de eerste bluetooth rabbit vibrator en Max was de eerste bluetooth mannelijke masturbator. In de loop van de tijd hebben ze zowel de software als de hardware voortdurend geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat ze een van de beste opties zijn voor mensen in lange afstandsrelaties.

Vervolgens kwam het idee een draagbare Bluetooth-vibrator met afstandsbediening te ontwikkelen. Eentje met een goede connectie en echt diepe trillingen. Halverwege 2015 werd Lovense Lush gelanceerd, een krachtige bullet-vibrator met afstandsbediening die tal van functies heeft via de app. De reacties waren verbluffend.

Inmiddels zijn er ook Lovense Lush 2.0 en 3.0. Lovense 3.0 is een echte bestseller. Dit speeltje is net als alle andere toys van lovense ook te connecten via te downloaden software voor de leukste webcamseks.