Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys

Womanizer

Womanizer is opgericht met als doel om vrouwen een nieuwe ervaring te bieden op het gebied van seksuele stimulatie, zonder dat er direct contact met de clitoris nodig is. Het merk is een pionier op het gebied van seksuele wellness en blijft zich inzetten om nieuwe, innovatieve producten te ontwikkelen om vrouwen te helpen hun seksuele bevrediging te vergroten.

It’s Magic

De bekendste luchtdruk vibrator

Een sexspeeltje voor vrouwen die door middel van een innovatieve techniek het mogelijk maakt om de clitoris zonder direct contact te stimuleren. Voorkom over stimulatie en overgevoeligheid. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris lichtjes in het product gezogen om zo vervolgens met pulserende drukgolfjes gestimuleerd te worden, zonder aanraking. De Womanizer heeft meerdere standen, waardoor er voor iedere vrouw een prettige stimulatie tussen zit.

Met de Womanizer kan een ongekende sensatie van opwinding worden ervaren die zorgt voor de meest krachtige orgasmes. Over stimulatie is vanaf nu verleden tijd. De Womanizer is wereldwijd het eerste product dat deze nieuwe manier van stimuleren gebruikt.