Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Strap-on harnas

Ben je op zoek nar een mooi strap-on harnas voor jouw dildo? Wij hebben de mooiste en beste harnassen voor je op een rij. Allemaal met een geweldige pasvorm en sexy looks.

Welk harnas kies je voor jouw dildo?

Met tal van strap-on harnas opties op de markt, kan het wat handig zijn om uit te zoeken welk materiaal, welke stijl en prijs je wilt.

Om te beginnen kan het verschil uitmaken of je een partner hebt met wie je van plan bent de strap-on te gebruiken. “Als je een partner op het oog hebt, zorg er dan voor dat de aankoop een gezamenlijke aankoop is. Jullie gaan het allebei gebruiken, dus jullie moeten allebei inspraak hebben op de details.

Koop je het voor jezelf, denk dan na over jouw eigen behoeften en gebruiksplannen voordat je een strap-on harnas koopt. Hier zijn enkele nuttige tips:

  • Hoe wordt dit product gebruikt? Voor welke seksuele handelingen?
  • Wie gaat dit product gebruiken en wat zijn de lichaamsvormen van de gebruikers?
  • Is het belangrijk of het in de wasmachine kan?
  • Hoeveel ben ik bereid te besteden?
  • De juiste stijl kiezen

Als het gaat om pegging (anaal) en penetrerende seks, zijn er twee hoofdstijlen van harnassen: ondergoed en strap-on.

  • Harnassen in ondergoed-stijl zien eruit als een boxers of slip en is verkrijgbaar in verschillende stijlen.
  • Harnassen in strap-on-stijl worden zo genoemd dankzij de verstelbare bandjes.

Strap-on-stijl harnassen zijn gemakkelijker aan te passen aan het lichaam en meestal langer houdbaar. Harnassen in ondergoed stijl zijn niet verstelbaar. Kijk hierbij goed naar de maat. Je wilt dat je harnas je past als een spijkerbroek, het moet goed aansluiten. Hoe steviger het harnas aan je lichaam is bevestigd, hoe beter de dildo met je lichaam kan meebewegen.”

Er zijn verschillende uitvoeringen van de “strap-on” harnas stijl. De string-stijl en de jockstrap-stijl zijn de meest voorkomende.

De string-stijl is meestal comfortabeler voor mensen met vulva’s vanwege de string band die tussen de benen gaat. De jockstrap-stijl ziet eruit als een klassieke jockstrap met bandjes rond elk van de billen om de benen en de taille.

Hoewel beide even effectief zijn wordt een jockstrap-stijl vaak comfortabeler gevonden en geschikt voor mensen met penissen omdat er een plaats is voor de testikels.

O-ring

De ring waar de dildo doorheen gaat, wordt de O-ring genoemd. Sommige harnassen hebben een vaste ring waardoor je verschillende dildo’s kunt inbrengen. Maar sommige grotere dildo’s passen dan soms niet. Let dus goed op de afmetingen van de O-ring en de dildo die je wilt gebruiken. Soms zit de dildo vast aan het harnas. Dan is dit niet van toepassing.

Strapless strap-on

Er is ook een hele reeks strapless strap-ons beschikbaar. Dit zijn ook een soort voorbind dildo’s, maar je hoeft ze niet met bandjes vast te maken. Ze bestaan uit een deel dat in de vagina wordt ingebracht en door de gebogen U-vorm op zijn plaats blijft. Dat is althans de bedoeling.

Of de strapless voorbind dildo daadwerkelijk blijft zitten hangt af van de positie en de kracht waarmee je seks hebt.

Veel van deze ‘strap-on’ dildo’s hebben ook de mogelijkheid om op verschillende plaatsen te trillen (bijvoorbeeld het deel dat in contact komt met de clitoris).