Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Glijmiddel siliconen

Glijmiddel op basis van siliconen is het glijmiddel dat het lekkerst is tijdens de seks. Het is heel glad en gaat lang mee. Echter is dit glijmiddel niet geschikt voor sextoys van siliconen. Dit beschadigd de toy.

Siliconen glijmiddel is populair

Siliconen glijmiddel is een populair type glijmiddel dat wordt gebruikt tijdens seks en masturbatie. Het glijmiddel is gemaakt van siliconen en heeft een zijdeachtige textuur die een langdurig en soepel glijden mogelijk maakt. Het is vaak dikker dan glijmiddelen op waterbasis en heeft een langere levensduur.

Een van de voordelen van dit type glijmiddel is dat het niet snel uitdroogt en langdurig kan blijven werken, zelfs tijdens lange seks sessies. Het is ook niet zo plakkerig als glijmiddel op waterbasis en kan helpen om wrijving en irritatie te verminderen.

Wanneer gebruik je het?

Gebruik dit glijmiddel veilig met latex condooms en andere seksspeeltjes. Het is bestand tegen water en kan tijdens het douchen of in bad worden gebruikt zonder zijn glijdende eigenschappen te verliezen.

Het is belangrijk om te onthouden dat siliconen glijmiddel niet mag worden gebruikt met seksspeeltjes die zijn gemaakt van siliconen. Hiermee kan breuk of beschadiging van het materiaal plaats vinden. In dat geval is het beter om te kiezen voor glijmiddel op waterbasis.

Hoewel dit glijmiddel voordelen biedt, heeft het ook enkele nadelen. Het kan bijvoorbeeld moeilijk uit lakens of kleding worden verwijderd en kan soms een vettig gevoel achterlaten. Ook kan het wat duurder zijn dan glijmiddel op waterbasis.

Over het algemeen is dit type glijmiddel een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar langdurige glijdende eigenschappen. Daarnaast zorgt het voor een soepelere en minder plakkerige ervaring tijdens seks en masturbatie. Het is belangrijk om de instructies zorgvuldig te volgen en alleen te gebruiken met compatibele condooms en seksspeeltjes.