Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Stotende pulsator

De pulsator is een sextoy die een stotende beweging maakt. De stotende pulsator geeft je dus het gevoel dat je genomen wordt en is handsfree te gebruiken. Deze pulsators zijn er in verschillende afmetingen en vormen.

Meer plezier met de stotende pulsator

De stotende pulsator is een populair seksspeeltje dat ontworpen is om de sensaties van penetratie na te bootsen. Het apparaat heeft een gebogen vorm en is ontworpen om de G-spot te stimuleren. Daarnaast maakt het ook een stotende beweging die een realistisch gevoel van penetratie geeft.

Deze vibrator heeft verschillende instellingen die kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. De stootsnelheid en -diepte kunnen worden aangepast, evenals de intensiteit van de vibratie. Hierdoor kunnen gebruikers een ervaring creëren die bij hun persoonlijke voorkeur past.

De voordelen van deze vibrator

Een van de belangrijkste voordelen van deze vibrator is dat het een realistisch gevoel van penetratie geeft. Hierbij is geen partner nodig. Hierdoor kan het voorzien in de seksuele behoeften van individuen die op zoek zijn naar een bevredigende ervaring zonder dat ze afhankelijk zijn van een partner.

Daarnaast kan de stotende pulsator ook helpen bij het ontdekken en stimuleren van de G-spot. Het apparaat heeft een gebogen vorm en is ontworpen om precies op de juiste plek te richten. Hierdoor is het makkelijker om de G-spot te vinden en te stimuleren.

Het is belangrijk om te onthouden dat de stotende pulsator gevoelige lichaamsdelen stimuleert. Overmatig gebruik of te veel druk schade kan veroorzaken. Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant te volgen. Daarnaast kun je de instellingen van het apparaat geleidelijk op te bouwen om letsel te voorkomen.

In het kort is de stotende pulsator een populair seksspeeltje dat ontworpen is om de sensaties van penetratie na te bootsen. Bovendien kan helpen bij het ontdekken en stimuleren van de G-spot en biedt een realistische ervaring zonder dat daar een partner voor nodig is. Het is belangrijk om het apparaat op de juiste manier te gebruiken en de instellingen geleidelijk op te bouwen om letsel te voorkomen.