Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Clitoris vibrator

Stimuleer je clitoris met een heerlijke clitoris vibrator. Deze is speciaal ontwikkeld om alleen de clitoris te verwennen. Maak kennis met deze toy en beleef de ene na de andere orgasme.

Meer Pussy Lovers

Wat is een clitoris vibrator?

Een clitoris vibrator is een vibrator die speciaal gemaakt is om de clitoris te masseren. Een andere naam voor deze toy is ook wel clitoris stimulator. Je kunt het speeltje gebruiken in je eentje, als je lekker wil masturberen. Of je gebruikt het samen met je partner.

Voor vrouwen werkt clitorale stimulatie goed om tot een orgasme te komen. Een clitoris vibrator is daarvoor een geweldige sextoy. Het seksspeeltje is zo ontworpen dat hij alleen de focus op de clitoris legt. De meeste vrouwen kennen deze toy nu ook wel als de luchtdruk vibrator. Deze helpt je om moeiteloos tot een orgasme te komen.

Deze vibrator is dan ook bedoeld voor alleen maar extern gebruik. Je kunt de vibrator niet inbrengen in de vagina. Ze zijn ergonomisch gevormd, liggen prettig in de hand en passen qua vorm goed op dat ene gevoelige plekje.

Wat is er zo fijn aan een clitoris vibrator?

Het aanbod aan clitoris stimulators of luchtdruk vibrators is in de afgelopen jaren toegenomen. We kunnen ons voorstellen dat dit soms een beetje overweldigend kan zijn. We hebben daarom een aantal punten verzameld waar je op kan letten als je een clitoris vibrator wil aanschaffen.

Vibratie

Elke vibrator heeft zo zijn eigen standje. De ene trilt heel zacht, de ander weer hard en de meeste doen het allebei. Hetzelfde geldt voor de clitoris stimulator. Deze is dus geschikt voor zowel beginners als gevorderde sextoy liefhebbers. Heb je nog niet zoveel ervaring? Dan kun je rustig aan beginnen.

Heb je juist wel veel ervaring? Dan kun je de clitoris vibrator ook iets steviger aanzetten. Je kunt hierbij letten op het materiaal van het speeltje. Siliconen zijn iets zachter, kunststof en metaal voelen juist iets harder. Hierdoor is het handiger om juist weer druk te zetten.

Besturing

Met een clitoris stimulator ben je soms wel even bezig. Daarom is het belangrijk dat hij lekker in de hand ligt. Heb je grote handen? Dan wil je geen klein apparaatje, maar liever eentje die iets meer body heeft.

Moeite met klaarkomen

Voor vrouwen is het soms lastig om klaar te komen. Herken je jezelf hierin? Dan raden we aan om een luchtdruk vibrator uit te proberen. De bekende merken luchtdruk vibrators zijn Womanizer en Satisfyer. De toys van deze merken hebben een mondje die om de clitoris heen valt. De pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een heerlijke stimulatie. Uiteindelijk kom je tot een geweldig hoogtepunt.

Waterdicht

Wil je je clitoris gebruiken onder de douche of in bad? Let er dan op dat je eentje koopt die waterdicht is. De meeste toys van eerder genoemde merken vallen in deze categorie. Als je het toch even niet weet, vraag het dan aan onze klantenservice.

Clitoris stimulator kopen bij Miss Steel

Een clitoris vibrator koop je natuurlijk bij Miss Steel. Als je nu bestelt, ontvang je deze binnen 24 uur thuis in een discrete verpakking. Of we leveren aan een door jou gekozen afhaalpunt van PostNL. Heb je nog andere vragen? Stel ze in de chat of mail naar klantenservice@misssteel.nl.