Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €69.-
Discreet verzonden en bezorgd

Happy SALE!🌸  Korting tot wel 60%


filters

Meer Pussy Lovers

De juiste Clitoris Vibrator shop je bij Miss Steel

In deze Categorie ‘Clitoris Vibrator’ vind je alle seksspeeltjes voor enkel stimulatie van de Clitoris.
Zoals de Womanizer die werkt via Pleasure-Air technologie, Wand Massagers en bijvoorbeeld Bullet Vibrators. Een Clitoris vibrator is heerlijk om solo te gebruiken, maar ook geschikt voor samen tijdens de seks.

Womanizer

De womanizer staat bekend om de zuigende werking aan de clitoris. Een kapje wordt geplaatst om de clitoris en zuigende luchtdruk golven verwennen jouw clitoris indirect. De Womanizer is een van de best verkochte clitoris vibrators op dit moment.

Opleg Vibrator

Een opleg vibrator gebruik je voor uitwendig. Ze zijn gevormd naar de vulva en diepe trillingen verwend jouw schaamlippen en clitoris. Liever meer direct op de clitoris? Dat kan ook. De neus van een opleg vibrator kan je ook gericht op de clitoris zetten voor meer directe stimulatie.

Bullet vibrator

De bullet vibrator heeft de vorm van een bullet (kogel). De top zet je tegen de clitoris en verwend zo intensief jou gevoeligste plekje. Een bullet vibrator is klein dus neem je gemakkelijk mee in je handtas. Of is fijn om te gebruiken tijdens de seks voor extra clitoris stimulatie.

Wand massager

Zoek je het echte werk dan zit je goed bij de Wand Massager. Ook geschikt voor een full body massage. Maar houdt de kop tegen je clitoris dan is er geen weg meer terug.

Vinger Vibrator

Een vinger vibrator zegt in de naam al wat het doet. Je tovert jouw of jouw partners vinger om in een vibrator. Heerlijk voor solo of samen met jouw partner als voorspel of tijdens de seks.