Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Vibrerende buttplug

Er zijn veel manieren om jezelf te stimuleren. In het anale gebied kan dit bijvoorbeeld met een dildo. Maar nog beter is de vibrerende buttplug. Deze is speciaal gevormd voor stimulatie aan de achterkant. Dankzij de vibraties van sommige modellen is het nog intenser en lekkerder

Vibrerende Buttplug voor de extra kick!

Ook met afstandsbediening of zelfs bedienbaar via de App verkrijgbaar.

Er zijn veel manieren om jezelf te stimuleren. Of je nu alleen bent of met een partner, voor dames of heren – voor bijna elke voorkeur is er wel het juiste seksspeeltje te vinden. Een van de meest populaire delen van het lichaam voor plezierige stimulatie is het anale gebied. Vooral de anale buttplug is een enorm stimulerend speelkameraadje. Vibrerende Buttplugs zijn seksspeeltjes die speciaal zijn ontwikkeld voor anale seks. Slanke buttplugs zijn bijzonder geschikt voor beginners, omdat ze een kleinere diameter hebben en daardoor makkelijker in te brengen zijn. Gevorderde liefhebbers van anaal genot kunnen gemakkelijk kiezen voor sterkere en/of grotere modellen. Je kunt voor gebruik zorgen voor de nodige hygiëne met een anaal douche.

Vibrerende Buttplugs voor die speciale kick

Een vibrerende buttplug kan voor een heerlijke kick en een spannende afwisseling zorgen in solo spel, maar ook tijdens het samen vrijen. Zowel het idee van het verbodene als de gevoeligheid van het anale gebied spelen hierbij een grote rol. Aangezien een groot aantal zenuwuiteinden samenkomen in de anus, wordt dit deel van het lichaam als bijzonder gevoelig beschouwd. Anale speeltjes kunnen dus een belangrijke bijdrage leveren aan het vergroten van seksueel genot zowel bij mannen en vrouwen. Het is alleen belangrijk om geheel in te zijn voor dit wellustige plezier, niet te gespannen en met volle teugen te genieten van de anale stimulatie. Bij correct gebruik belooft een vibrerende buttplug een ongelooflijk diepe en bevredigende voldoening. Voor gemakkelijk inbrengen raden we aan een speciaal anaal glijmiddel te gebruiken.

Verschillende modellen vibrerende buttplugs

Een vibrerende buttplug vind je bij Miss Steel in verschillende soorten en maten. Ze zijn ook verkrijgbaar met afstandsbediening als de beroemde B Vibe vibrerende buttplug die verkrijgbaar is in 2 maten. Of ga jij liever voor een app bedienbaar model als Lovense Hush 2 met een diameter van 25mm voor de beginner of zij die alleen de trilling zoekt? Of heb je deze Lovense Hush 2 liever in 57mm voor wanneer je echt een vol gevoel wenst.