Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Siliconen buttplug

De siliconen buttplug is de meest verkochte buttplug. Hij heeft die unieke puntige vorm, waardoor hij geschikt is voor de achterkant. Het siliconen materiaal is zacht en soepel, zodat hij makkelijk naar binnen glijdt.

Anaal genot met een siliconen Buttplug

Voor een zachte anale sensatie

Een Siliconen buttplug of anaalplug behoort tot de bekende klassiekers onder de seksspeeltjes. Hun vorm is direct herkenbaar en bijna iedereen kent ze tegenwoordig. De kegelvormige sexspeeltjes zijn genderneutraal. Dit betekent dat zowel vrouwen als mannen er hun plezier mee kunnen beleven. De speciale vorm zorgt ervoor dat de anaal plug goed en stevig zit tijdens gebruik.

Een Siliconen buttplug voelt zachter aan dan die van metaal of glas. En het siliconen neemt gemakkelijk en snel de lichaamstemperatuur aan voor een comfortabel gevoel.

Het afgeronde puntvormige uiteinde zorgt ervoor dat de anaalplug gemakkelijk kan worden ingebracht, terwijl het dikkere platte uiteinde ervoor zorgt dat het speeltje niet volledig in de anus kan doordringen. Deze speciale eigenschap zorgt ervoor dat debuttplug stevig vastzit en, eenmaal ingestoken, niet meer onbedoeld in of uit kan schuiven. Tegenwoordig zijn er anale butpluggen in een grote verscheidenheid aan uitvoeringen. Afhankelijk van jouw ervaring of wensen kun je een bepaalde dikte en maat bepalen. In tegenstelling tot veel andere seksspeeltjes kan de plug zelfs zonder problemen urenlang gedragen worden.