Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Bullet vibrator

De bullet vibrator dankt zijn naam aan zijn vorm namelijk een kogel (bullet in het Engels). De gerichte stimulatie en sterke trillingen van deze krachtige kleine speeltjes zullen je verbazen. Doordat ze klein zijn passen ze makkelijk in je handtas en kan je jouw favoriete bullet meenemen bij iedere spannende date.

Handig voor in je handtas!

Een krachtige kleine Bullet Vibrator.

De bullet vibrator is een van de meest populaire en veelzijdige seksspeeltjes op de markt. Deze kleine vibrator heeft een slank en gestroomlijnd ontwerp dat gemakkelijk in de palm van je hand past. Daarnaast is het ontworpen om te gebruiken voor clitorale stimulatie. Deze vibrator is ook geschikt voor andere erogene zones zoals de tepels, de binnenkant van de dijen of de bilnaad.

Je kunt deze vibrator zeer eenvoudig gebruiken en het heeft vaak meerdere vibratie-instellingen. Hierdoor kun je de intensiteit van de stimulatie naar jouw voorkeur kunt aanpassen. Veel modellen zijn ook waterdicht en kunnen daarom worden gebruikt in bad of douche. Ze zijn daarmee nog veelzijdiger.

De bullet vibrator is ook een zeer discreet speeltje, vanwege zijn kleine formaat en de stille vibraties die het produceert. Hierdoor is het gemakkelijk om het speeltje op te bergen of mee te nemen op reis, zonder dat iemand het zal merken.

Je kunt de vibrator gebruiken tijdens soloseks of als een aanvulling op het seksuele spel met een partner. Het kan ook helpen om de seksuele opwinding te verhogen en meer intense orgasmes te ervaren. Omdat het speeltje zo klein is, kan het gemakkelijk tijdens het vrijen worden gebruikt zonder dat het in de weg zit.

In het kort, de bullet vibrator is een zeer veelzijdig en populair seksspeeltje dat zowel solo als met een partner kan worden gebruikt. Het heeft een discreet en gestroomlijnd ontwerp en biedt een scala aan vibratie-instellingen om aan ieders voorkeur te voldoen. Het is een geweldige manier om de seksuele ervaring te verrijken en nieuwe sensaties te ontdekken.