Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Luchtdruk vibrator

Uit onderzoek blijkt dat 97% tot een orgasme komt met een luchtdruk vibrator. De indirecte, constante, zeer gerichte stimulatie doormiddel van de revolutionaire Pleasure-Air technologie helpt je bijzonder rap tot een hoogtepunt.

De Luchtdruk Vibrator.

Het zuigende clitoris seksspeeltje.

De Luchtdruk vibrator zuigt licht aan de clitoris en stimuleert met luchtdruk pulsen. Een uitvinding uit Duitsland dat vanaf 2015 de seksspeeltjes markt veroverde. En geen wonder, want geen ander soort sextoy geeft zo gemakkelijk een orgasme als een luchtdruk vibrator. Womanizer was het eerste seksspeeltje met deze revolutionaire Pleasure-Air technologie. Later volgde copycat Satisfyer, maar ook Lelo en We-Vibe spelen in op deze bestseller.

Hoe werkt een luchtdruk vibrator?

De naam zegt het al, deze werkt met lucht. Eigenlijk door luchtverplaatsing dat ontstaat door het bewegen van het membraan (als bij een speaker) in het kapje. De de opening van het luchtdruk speeltje wordt om de clitoris geplaatst en de luchtdruk pulsen stimuleren. De clitoris wordt dus niet als bij trillende vibrators direct aangeraakt. Dit voorkomt overstimulatie. Ook is dit legendarische speeltje hierdoor kort na het eerste orgasme direct weer te gebruiken om wellicht tot een tweede hoogtepunt te komen.

In de volgende afbeelding laten we je zien hoe de luchtdruk vibrator aangebracht wordt op de clitoris.

hoe werkt een luchtdruk vibrator blog

Krijg je gegarandeerd een orgasme van een luchtdruk sextoy?

Uit onderzoek blijkt dat 97% tot een orgasme komt met een luchtdruk vibrator. Dat is enorm veel. Waarom dit zo goed werkt? Door de luchtdruk pulsen en het lichte vacuüm stroom snel bloed naar de clitoris. Een gevoel van opwinding ontstaat hierdoor zeer snel. De indirecte constante zeer gerichte stimulatie helpt je vervolgens bijzonder rap tot een hoogtepunt.

Maar wees dus niet ongerust wanneer het de eerste keer bij gebruik van een luchtdruk speeltje niet lukt. Uiteraard speelt mee hoe lekker jij in je vel zit, hoe goed jij je kunt ontspannen en zelfs waar jij je in jouw cyclus bevindt speelt mee of misschien dat je reeds in de overgang bent. Pak een ander moment en probeer het nogmaals. Niets moet.. alles mag.