Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

koop de body paint en oliën bij Miss Steel

Kamasutra Likbare olie voorspel olie op waterbasis die zacht op de huid verwarmt. Aanbrengen op de gevoelige/erogene zones van het lichaam. Oil of Love is geen massageolie of glijmiddel. Met het pipetje druppel je gemakkelijk de likbare olie op de zones van jouw partner en kan het avontuur beginnen.

Gebruik nu sensuele bodypaint en oliën

Sensuele bodypaint en oliën zijn een geweldige manier om de verbinding tussen partners te versterken en intimiteit te bevorderen. Bodypaint gebruik je om ontwerpen en patronen op de huid van je partner te creëren, waardoor hun lichaam in een canvas verandert. Het schilderen van elkaars lichaam kan leiden tot een speelse en sensuele sfeer. Hierin kan je de creativiteit de vrije loop kan laten. Bovendien kun je oliën gebruiken om de zintuigen te prikkelen en de huid te hydrateren, waardoor een nog diepere connectie tussen partners ontstaat.

Wat is er beschikbaar?

Er zijn verschillende soorten oliën die je kan gebruiken, zoals voorspel-olie, aromatherapie-olie of likbare olie. Het gebruik van deze oliën tijdens het bodypaint-proces kan leiden tot een nog intensere en plezierigere ervaring. Het is belangrijk om te onthouden dat je bij het gebruik van bodypaint en oliën de juiste voorzorgsmaatregelen neemt. Zo voorkom je huidirritatie en allergische reacties. Kies voor hoogwaardige, veilige producten en test deze eerst op een klein stukje huid voordat je het op een groter gebied aanbrengt. Als dit op de juiste manier wordt gedaan, kan het gebruik van sensuele bodypaint en oliën de intimiteit tussen partners vergroten en zorgen voor een creatieve en onvergetelijke ervaring.