Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Glijmiddel met smaakje

Een glijmiddel met smaakje is altijd leuk. Orale seks smaakt dan naar aardbei bijvoorbeeld of je kunt een smaakje als koffie likeur zelfs gewoon in je koffie doen als toetje na de seks.

Glijmiddelen met een smaakje

Glijmiddel met een smaakje is een sextoy-accessoire dat is ontworpen om de orale seks ervaring te verbeteren en op te fleuren. Het glijmiddel kan variëren van fruitige tot chocolade- en mint smaakjes en kan worden gebruikt voor zowel orale seks als voor het inbrengen van seksspeeltjes. Het gebruik van glijmiddel met een smaakje kan helpen om de seksuele ervaring leuker en smakelijker te maken. Het kan ook helpen om eventuele onaangename smaken of geuren van de genitaliën te maskeren. Daarnaast maakt het het makkelijker om te genieten van de orale seks ervaring.

Maak een verstandige keuze

Het is belangrijk om bij het kiezen van een glijmiddel met een smaakje te letten op de ingrediënten. Zorg er daarnaast voor dat het veilig is om te consumeren. Sommige glijmiddelen kunnen suiker of andere ingrediënten bevatten die schadelijk kunnen zijn voor de vaginale pH-balans en irritatie kunnen veroorzaken. Kies daarom altijd voor een glijmiddel op waterbasis en lees zorgvuldig de ingrediëntenlijst voordat je het gebruikt. Het gebruik van glijmiddel met een smaakje kan ook helpen om de seksuele relatie tussen partners te verbeteren. Het kan zorgen voor meer variatie en plezier in de slaapkamer en kan bijdragen aan een gezonde en actieve seksuele relatie.

Algemeen

In het algemeen kan glijmiddel met een smaakje een geweldige toevoeging zijn aan de seksuele ervaring. Het kan helpen om de orale sekservaring aangenamer en smakelijker te maken en kan bijdragen aan een gezonde en actieve seksuele relatie tussen partners. Vergeet niet om het glijmiddel na elk gebruik grondig schoon te maken en te verwijderen om de hygiëne te garanderen.