Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Geribbelde vibrator

Lang, kort, verschillende vibratie standen. Zoek hier jouw geribbelde vibrator.

De perfecte Geribbelde Vibrator voor jou

Een geribbelde vibrator is een seksspeeltje dat ontworpen is om extra stimulatie te bieden tijdens het gebruik. Het speeltje heeft een geribbeld oppervlak dat kan variëren in grootte en vorm, afhankelijk van het specifieke model. Het gebruik van zo’n vibrator kan zorgen voor een intensere en bevredigender seksuele ervaring. De geribbelde textuur kan extra stimulatie bieden en kan het gevoel van penetratie of clitorale stimulatie verbeteren. Het kan ook zorgen voor een meer gevarieerd gevoel tijdens het gebruik van het speeltje.

Gebruik glijmiddel

Om het meeste uit het gebruik van een geribbelde vibrator te halen, is het belangrijk om te beginnen met wat glijmiddel op basis van water. Dit kan helpen om de ervaring soepeler en comfortabeler te maken, terwijl het ook helpt om eventuele wrijving of ongemak te verminderen. Daarnaast is het belangrijk om te beginnen met de laagste vibratiestand en geleidelijk aan de intensiteit te verhogen, indien gewenst. Dit kan helpen om te wennen aan de sensaties van het speeltje en kan zorgen voor een meer bevredigende ervaring.

Zorg voor goede hygiëne

Het is ook belangrijk om het speeltje na elk gebruik goed schoon te maken met warm water en zeep of een speciale seksspeeltjesreiniger. Hierdoor blijft het speeltje hygiënisch en kan het veilig worden gebruikt voor toekomstige sessies. In het algemeen kan het gebruik van een geribbelde vibrator een geweldige manier zijn om extra stimulatie en opwinding toe te voegen aan je seksuele ervaring. Door het speeltje op de juiste manier te gebruiken en goed schoon te maken, kan je veilig en comfortabel genieten van dit seksuele hulpmiddel.