Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Zoek tussen de verschillende gewichten sets wat bij jou past

Train je bekkenbodem met de verschillende gewichten sets

Bekkenbodemtraining is een essentieel onderdeel van het behoud van een gezonde bekkenbodem en het voorkomen van ongewenst urineverlies. Er zijn verschillende gewichten sets op de markt die speciaal zijn ontworpen om de bekkenbodemspieren te versterken en te verjongen.

Een gewichten set voor bekkenbodemtraining bestaat meestal uit verschillende kegelballen of -gewichten van verschillende grootte en gewicht. Deze gewichten kun je inbrengen in de vagina en vervolgens vasthouden door de bekkenbodemspieren. Door het vasthouden van de gewichten, train je de spieren die verantwoordelijk zijn voor de ondersteuning van de bekkenorganen en het beheersen van de blaas.

Meerdere niveaus

Er zijn verschillende niveaus van gewichten sets beschikbaar, van beginners tot gevorderden. Voor beginners is het aanbevolen om te beginnen met lichtere gewichten en deze geleidelijk aan te verhogen naarmate de bekkenbodemspieren sterker worden. Voor gevorderde gebruikers zijn er zwaardere gewichten beschikbaar om de spieren verder te versterken.

Bij sommige gewichtensets krijg je een applicator bijgeleverd, die je kan gebruiken om de gewichten in te brengen. Andere sets worden geleverd met een handige opbergdoos en instructies voor gebruik en reiniging.

Bekkenbodemtraining kan helpen bij het verbeteren van seksuele functie en sensatie, het voorkomen van incontinentie en het verminderen van bekkenpijn. Bovendien kan het bijdragen aan een betere houding en een algehele gezondheid van de bekkenbodem.

Kortom, een gewichten set voor bekkenbodemtraining is een handig en effectief hulpmiddel voor het versterken en verjongen van de bekkenbodemspieren. Of je nu een beginner of een gevorderde gebruiker bent, er zijn verschillende opties beschikbaar om aan jouw behoeften te voldoen.