Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Wand massager

De Wand massager of soms ook Wand vibrator genoemd, kwam op de markt als body massager in de jaren 80. Maar al snel werd ontdekt dat deze krachtpatser ook meer kan dan het los maken van de nekspieren. Met de krachtige maar vaak flexibele kop masseer je namelijk ook alle intieme plekjes als clitoris of tepels, en misschien wel de penis of balzak.

De Wand Massager

Voor de Full Body en Powerfull Intieme Massage.

Echt bekend werd de wand massager door een aflevering uit Sex and the City. Samantha had ook al snel door waar deze massager nog meer geschikt voor was. Deze Wand Massagers bestaan zowel met snoer en zonder snoer. Lijkt ouderwets met een snoer. Maar de wand Vibrators die aan te sluiten zijn op het netwerk zijn de sterkste die er zijn. Daar kan geen accu of batterij tegen op. Gelukkig is zo’n snoer altijd lekker lang om je toch heerlijk te kunnen bewegen in bed.

Welke soorten wand massagers zijn er?

Aan de vorm zie je altijd gelijk dat het om een wand massager gaat. Een lang handvat met knopjes en daarop een bol die trilt. Toch zijn er verschillende uitgaves. Groot, klein maar ook met en zonder snoer. Ook de prijs kan zeer verschillen.

  • Wand massager met snoer: dit zijn de meest krachtige massagers. Zonder snoer is uiteraard handiger in gebruik, maar wil je echte power kies er dan een met snoer. De meest krachtige die er is is de Europe Magic Wand. Maar de robuuste Doxy met snoer komt heel dicht in de buurt en is net ff wat leuker om naar te kijken met z’n stoere looks. Het snoer van deze massagers is extra lang wel zo’n 3 meter. Dit geeft gelukkig wel lekker mee in bed.
  • Wand massager zonder snoer: wil je alle bewegingsvrijheid kies dan een Wand vibrator zonder snoer. Misschien iets minder power dan met snoer maar kies je een merk als Doxy of Le Wand dan zal je nog steeds versteld staan van de power en heb je een wand die jou zeker gaan verwennen.
  • Een Mini Wand is een klein formaatje voor op reis. Deze zijn er van verschillende merken en is een prima model als eerste vibrator. Je kunt er heerlijk jouw gevoelige plekjes mee masseren en de krachtige kop zal zeker leiden tot een ultiem orgasme. Een wand als Dorr Avond is handzaam en vol power.
  • Wand Massager met App: geef jij graag de controle uit handen dan is een Wand met App echt iets voor jou. Zoek je eentje met veel power kies dan Lovense Domi. Deze heeft ook twee accessoires die je erbij kunt kopen zodat het een toy is voor Clitoris, G-spot en Penis.

Opzetstukken voor de Wand Massager

Sommige merken hebben opzetstukken voor hun Wand Massagers. Europe Magic Wand heeft bijvoorbeeld Genio en Genius. De Genio is speciaal ontwikkelt om een extra dimensie toe te voegen aan de clitoris stimulatie. Met zijn verschillende texturen en oppervlakken kun je heerlijk op ontdekkingstocht gaan. De Genius is een opzetstukje voor de meer gevorderde gebruiker. Naast clitoris stimulatie kan je hiermee ook de G-Spot stimuleren met krachtige vibraties. Hij ziet er niet heel sexy uit, maar het werkt echt heel heel goed!

Ook Le Wand heeft nu verschillende nieuwe opzetstukken. Deze zijn verzwaard om de vibraties nog sterker door te geven. Lovense heeft voor zijn Wand Massager Domi een opzetstuk voor hem. Met dit Lovense opzetstuk voor mannen tover je deze Wand om in een Stroker of Masturbator.