Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

G-spot + clit

Wile je het allebei? G-spot en clit stimulatie? Bekijk dan onze seksspeeltjes die dit kunnen bij Miss Steel. Van de Womanizer DUO 2 tot andere geweldige Rabbit vibratos voor dubbele stimulatie en intense orgasmes.

G-spot + Clitoris vibrators voor extra plezier

G-spot + clitoris vibrators zijn populaire seksspeeltjes voor vrouwen die op zoek zijn naar intense en gerichte stimulatie. Deze vibrators zijn ontworpen om zowel de G-spot als de clitoris te stimuleren, wat kan leiden tot krachtige orgasmes. G-spot vibrators hebben een gebogen, taps toelopend ontwerp waarmee de G-spot, een gevoelige plek in de vagina, gestimuleerd kan worden. Clitoris vibrators daarentegen hebben een kleinere, gerichte kop die is ontworpen om de clitoris te stimuleren, een gevoelige erogene zone net boven de vagina. Combinatie vibrators hebben beide functies in één apparaat gecombineerd, waardoor ze zeer effectief zijn voor het bereiken van meerdere orgasmes. Het gebruik van deze vibrators kan de seksuele ervaring van vrouwen aanzienlijk verbeteren. Je zou ze kunnen gebruiken tijdens solo-spel of tijdens het voorspel met een partner. Door de combinatie van gerichte stimulatie op twee van de meest gevoelige plekken van het vrouwelijk lichaam, kunnen deze vibrators helpen bij het bereiken van intense en langdurige orgasmes.

Welke zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten vibrators op de markt, die beide erogene zones stimuleren. Zo heb je kleine, discrete vibrators, maar ook grote, krachtige apparaten. Veel vibrators hebben ook verschillende vibratiestanden en patronen, zodat gebruikers kunnen experimenteren met verschillende sensaties. Bovendien zijn veel vibrators oplaadbaar of waterdicht, waardoor ze gemakkelijk schoon te maken zijn en je ze kan gebruiken in de douche of bad. Of je nu een beginner bent of een ervaren gebruiker, G-spot en clitoris vibrators zijn een geweldige aanvulling op je seksuele repertoire. Ze bieden gerichte stimulatie en kunnen leiden tot intensere en bevredigendere orgasmes.