Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Speciale dildo

Dit is de enige dildo die niet met zijn naam verklapt wat je kunt verwachten. Onze speciale dildo’s zijn een bonte verzameling van alle dildo's die niet in een hokje passen. Maar dat maakt deze dildo’s juist extra leuk. Kies voor extra sensatie met een speciale vorm of voor alle kleuren van de regenboog tussen de lakens.

Waarom een speciale dildo? 

Met de speciale dildo doe je het nét even anders. In de shop vind je spannende dildo’s met bollen of ribbels, zoals de groene Ylva & Dite dildo. De spannende vormen zorgen voor een verhoogde stimulans. Vooral voor anaal gebruik is deze dildo extra lekker, omdat hij met een kleine bal begint en eindigt met een grotere. Daarom is hij geschikt om de kringspier langzaam op te rekken, zodat je daarna optimaal kan genieten van anale seks. Gebruik wel een flinke scheut glijmiddel voordat je begint.  

Wil je kleur bekennen? Dan is de Fun Factory rainbow dildo helemaal jouw ding. Hij is speciaal gemaakt voor het Pride Thema. Verder voelt deze dildo net zo zacht en soepel aan als jouw favoriete toy. Met een gemiddelde lengte van 15 centimeter geniet iedereen van deze kleurrijke toy.  

Hoe reinig je een speciale dildo? 

De speciale dildo die van siliconen is gemaakt, reinig je het beste met een speciale toycleaner. Laat de cleaner voor 30 seconden intrekken en spoel daarna af met lauw water. Zorg dat er geen resten op de dildo achterblijven. Dep daarna droog met een pluisvrije doek. Bewaar in een speciale toybag, zodat stof niet alsnog de kans krijgt.  

Speciale dildo kopen bij Miss Steel 

Kopen kan altijd in onze webshop. Bestel vandaag nog en ontvang binnen 24 uur in huis. Wij leveren ook bij een door jou gekozen afhaalpunt van PostNL. Heb je nog vragen? Stel ze via de chat of mail naar @klantenservice@misssteel.nl