Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Vibrerende cockring

Een vibrerende cockring is een geweldige toy voor samen. Hij draagt de ring en zij ervaart vibraties tijdens de seks tegen haar clitoris. Extra voordeel is dat de penis extra hard wordt door de ring. Ook kan het helpen een orgasme uit te stellen voor hem.

Waarom een Vibrerende Cockring?

De vibrerende cockring is een populair seksspeeltje voor mannen en koppels. Deze sextoy is compact en wordt om de penis gedragen. Dit verbetert de bloedcirculatie, waardoor de erectie verstevigd. De vibrerende functie biedt extra stimulatie en kan het seksueel genot voor zowel de man als zijn partner verhogen. Bij de aankoop zijn er verschillende functies, materialen en maten om rekening mee te houden. Deze moeten aansluiten op jouw voorkeuren en behoeften. Hoe je weet welke maat je moet gebruiken, staat hier onderaan de pagina uitgelegd.

Voordelen voor het gebruik van een Vibrerende Cockring

De Vibrerende cockring heeft een aantal voordelen, zoals:

  1. Het gebruik van een cockring zorgt voor een beperkte bloedcirculatie in de penis. Hierdoor wordt de penis steviger en blijft deze stijf voor een langere periode. Daarnaast is de eikel van de penis gevoeliger.
  2. De vibrerende functie zorgt voor stimulatie van zowel de penis als de teelballen. Dit vergroot de seksuele ervaring van de man.
  3. De toy is compact en handig in gebruik. Zo kan deze makkelijk onder kleding worden gebruikt.
  4. Voor koppels is de toy ook ideaal. Deze kan mogelijk op afstand worden bediend. Daarnaast stimuleert de vibrerende functie van bijvoorbeeld de Fun Factory NÕS ook de clitoris of de anus. Deze werkt op batterijen en is dus makkelijk en draadloos te gebruiken
  5. De meeste cockrings hebben verschillende vibratie standen. Dit geeft de optie om uit te vinden wat het beste bij jou en je partner past.

Zorg ervoor dat je goede afspraken maakt met je partner over je wensen en verlangens. Dit zorgt dat je een juiste beslissing maakt bij de aankoop.