Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Wat is er zo speciaal een glazen buttplug?

Ontdek het geheim van deze glazen toys.

Misschien gebruik je al een tijdje siliconen en metaal en wil je eens van materiaal wisselen? Maar als siliconen comfortabel is en flexibiliteit biedt… waarom dan voor glas kiezen?

Glas is voor iedereen. Glazen buttplugs combineren kunst en esthetiek tegelijkertijd met plezier. Het hoogwaardige glas dat wordt gebruikt om onze buttplugs te maken, maakt ze moeilijk te breken, maar gemakkelijk voor de kont. Een gladder oppervlak dan de siliconen garandeert een comfortabelere penetratie, betere controle en gemakkelijker manoeuvreren. Net als de rest van onze buttplugs hier, is glas ook verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor je de vrijheid hebt om de gewenste maat te kiezen, afhankelijk van je behoeften en ervaring.

Wat maakt glazen buttplugs zo speciaal

Als je deze collectie hebt bekeken, kun je van één ding zeker zijn: de meeste zijn transparant. Transparantie is de sleutel voor een plaats op de eerste rij voor het zicht in de anus van jouw partner. Welk anaal seksspeeltje geeft je daar nou toegang toe?

Glazen buttplugs zijn er niet alleen in doorzichtig transparant. Net als siliconen zijn deze verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren om uit te kiezen: we hebben speels roze, wenkend blauw, uitdagend paars en nog veel meer. En als transparant niet jouw ding is, zijn onze glazen buttplugs ook verkrijgbaar in dekkende kleuren.

Daarnaast kun je glazen toys voor opwarmen of juist lekker koud maken. Leg in ijskoud water of warm water om dit te bereiken.

Glazen toys zijn niet poreus en daardoor makkelijk schoon te maken. Ook zijn ze te gebruiken met alle soorten glijmiddel.