Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

Anaal glijmiddel online kopen bij Miss Steel

Anaal glijmiddel voor veilige anale seks

Anale seks wordt steeds populairder. In het grote seksonderzoek van 2021 is zelfs te lezen dat 70% wel eens anale seks had. Dat is eigenlijk meer dan we zelf bij Miss Steel dachten. Want anale seks vergt veel vertrouwen. Na een one night stand kan je misschien iemand zó je bed uit schoppen, maar je deelt niet met iedereen de intimiteit die er komt kijken bij anale seks. Hij moet voorzichtig te werk gaan en daarvoor moet jij je ontzettend op je gemak voelen. Anale seks is voor velen, zo mogelijk, nog intiemer dan gewone seks.

Anale seks heeft ook vaak meer voorbereiding nodig dan vaginale seks: met name ontspannen en vertrouwen is een must. Vandaar dat een langer voorspel hier zeker nodig is voor haar. Daarnaast kan je het fijn vinden vanwege hygiëne eerst een anaal douche te gebruiken! Begin het voorspel met licht oprekken van de anus met een vinger of anale speeltjes zoals anaalpluggen of anaalkettingen, die je inbrengt met speciaal anaal glijmiddel. Daarna kan de penis, anaaldildo of anaalvibrator worden ingebracht – uiteraard met veel zorg en anaal glijmiddel! Met anale seks, zoals gewoonlijk, moet je zeker alleen zo ver gaan als het leuk is voor jullie allebei!

Wat is er speciaal aan anaal glijmiddel?

In tegenstelling tot de vagina wordt de anus niet vochtig . Anale glijmiddelen kunnen ofwel op waterbasis zijn (voor gebruik met condooms ook goe speeltjes) ) ofwel op siliconen basis. Speciale anale glijmiddelen op waterbasis zijn dikker dan normale glijmiddelen en hebben daardoor een hogere gladheid. Omdat ze goed overweg kunnen met condooms en speeltjes, zijn anale glijmiddelen op waterbasis de perfecte metgezel voor veilig plezier!

Voor anale seks zonder speeltjes raden we glijmiddel op siliconen basis aan. Dit glijdt nog altijd het langst en het beste.

Koop hoogwaardige anale glijmiddelen online bij Miss Steel.

Bij MissSteel.nl vind je hoogwaardige anale glijmiddelen voor individuele behoeften. De Sliquid Sassy is op waterbasis en zonder glycerine en totallly vegan. Het is iets dikker en glijdt geweldig! Het Intimate Earth – Ease relaxing anal silicone anal glide is een glijmiddel op siliconenbasis en is parabenen vrij en vegan en zorgt voor langdurig plezier tijdens anale geslachtsgemeenschap. Door het natuurlijke kamille extract werkt het heel ontspannend.