Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

BDSM Toys

BDSM is een vorm van seksuele expressie die met wederzijdse toestemming gebruikmaakt van fysiek opgelegde beperkingen, intense zenuwprikkels en het fantaseren over en het spelen met machtsverhoudingen. BDSM toys geven hier een extra toevoeging aan.

Wat voor BDSM Toys zijn er te vinden?

Bij ons kun je je BDSM verlangens tot uiting brengen. We hebben een groot assortiment aan BDSM Toys die bij kunnen dragen aan de opwinding van zowel jou als je partner(s). In ons assortiment vind je items zoals:

  • ZweepjesDe zweepjes bestaan uit aan de ene kant een stevig handvat en aan de andere kant leren strengen of een harder kunststof materiaal, waarmee je je partner kan strelen. Maar je kan ook ferm uithalen op de huid afhankelijk van wat jouw en je partners voorkeuren zijn.
  • KietelaarsDe kietelaar bestaat uit een handvat met een dons of verenbal aan de andere kant. Plaag je partner door te kietelen, maar geef daarbij door de zachte veren een geweldige sensatie. Deze kun je ook samen met bijbehorende accessoires als een oogmaskers en een opbergtasje, zoals de RS – Essentials – Kit d’Amour Zwart/Roze. Oogmaskers kun je hier ook apart kopen.
  • TepelklemmenDe tepels zijn zeer gevoelig voor sensatie. Tepelklemmen kun je gebruiken bij BDSM om de opwinding nog groter te maken. Draag ze bijvoorbeeldn onder de kleding tijdens een avondje uit en bieden dan een constante spanning. Tepelklemmen zijn vaak te koop in combinatie met halsbanden. Deze leren of kunststof banden maak je strak om de nek vast om constante prikkels te ervaren.
  • Pleasure WheelDe Pleasure Wheel biedt spanning over het hele lichaam. De metalen of kunststoffen punten prikkelen de huid en geven een intens gevoel.
  • Fifty Shades: In navolging van het boek Fifty Shades of Gray zijn er heel veel spannende BDSM toys gemaakt die ideaal zijn voor een rollenspel zoals deze in het boek wordt beschreven. Vind hier toys, zoals een Ball gag, armklemmen, enkelklemmen en zweepjes. Maar ook vibrators of andere (anale) speeltjes.