Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Vinger vibrator

Een vinger vibrator tovert jouw vinger om in een seksspeeltje. Geef gerichte stimulatie op clitoris, tepels of andere erogene plekjes.

Vinger vibrators – voor samen en solo!

Tover jouw vinger om in een lustobject.

Vinger vibrators zijn kleine vibrators die je aan je vingertoppen kunt bevestigen of vasthouden. Hierdoor zijn ze net zo flexibel en veelzijdig als jij! Meestal is een vingervibrator gewoon een kleine bullet vibrator met een ring waarmee je hem om je vinger kunt doen. Maar er zijn ook meer geavanceerde modellen op de markt, zoals de BE.ONE van Fan Factory. De BE.ONE heeft twee sterke, kleine motoren omdat dit veel beter aanvoelt dan een enkele trilling. Dit kleine technologische wonder zal je inspireren – Met een vingervibrator lijkt het alsof je vingers superkrachten hebben en dit is vooral heerlijk voor extra stimulatie van de clitoris …

Vingervibrators – klein maar krachtig

Het grootste voordeel van vingervibrators is dat ze zich precies aanpassen aan jouw bewegingen. Daarom kun je met vingervibrators een gevarieerder voorspel creëren dan met grotere vibrators. Masseer, kietel en raak heel speciale plekjes aan – dit alles maakt een vingervibrator nog mooier! Een nadeel van vingervibrators kan zijn dat ze iets minder krachtig zijn omdat er een minder goede motor in verwerkt kan worden gezien ze zo klein zijn. Gelukkig  hebben we bij Miss Steel ook ontzettend kleine vinger vibrators als BE.ONE.

Koop vingervibrators online bij MissSteel.nl

Naast de BE.ONE van Fun FActory zijn er ook andere goed ontworpen vingervibrators: bijzonder voordelige varianten zijn Love To Love – Touch Me en  de Dorcel Magic Finger. Hiermee kom je erachter of vingervibrators wel iets voor jou zijn. Als je al een echte fan bent van vingervibrators, dan heeft de Hot Octopuss Digit Vinger vibrator  zeker een niveau dat je nog niet geprobeerd hebt!