Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Massage producten

Of het nu gaat om voorspel, extra verwennerij of verleiden. Bij Miss Steel vindt je de massage producten die aan al jouw wensen voldoen.

Massage producten voor een erotisch voorspel

Een massage is een sensueel voorspel. Het creëert een erotische sfeer in de slaapkamer en is een verleidelijke manier om het lichaam van de ander te verkennen. Door een massage leer je elkaar intiem kennen, doordat je ontdekt wat je fijn vindt, waar je graag aangeraakt wordt en hoe het lichaam onder je handen aanvoelt. De verwachting van seks groeit. Maar voordat je gepassioneerd raakt over de seksuele ervaring, moet je de juiste massage producten voor die tijd samen vinden.

Welke massageoliën zijn er?

  • Er zijn verschillende massageoliën, van klassieke olie tot massagekaarsen.
  • Klassieke massageolie: Klassieke massageoliën worden alleen gebruikt voor uitwendige massage. De olie is gemakkelijk aan te brengen op de hand of het lichaam en is klaar voor gebruik. Geuroliën zorgen voor sensuele momenten. De huid voelt tijdens en na de massage zijdezacht aan. Perfect voor beginners in de kunst van massage.
  •  Verwarmende massageolie: Verwarmende massageolie heeft een verwarmend effect dat versterkt kan worden door zachtjes op de huid te masseren en te blazen. Hierdoor wordt de huid zacht en ontspannen ook de spieren beter bij het masseren. Een massage met verwarmende olie is een tintelende ervaring voor alle betrokkenen.
  • 2in1 massageolie: 2in1 massageoliën zijn massageolie en glijmiddel tegelijk. Dit is vooral handig als seks op de massage volgt. Het is ook geschikt voor het masseren van intieme hotspots en verhoogt het plezier en gladheid tijdens voorspel en seks.
  • Massagekaars: Een massagekaars zorgt al voor de eigenlijke massage voor knetterende momenten in de slaapkamer. De massagekaars wordt voor de massage aangestoken zodat de kaarsolie opwarmt en smelt. De kaars verspreidt een aangename geur. Zodra er voldoende olie vloeibaar is, wordt de kaars uitgeblazen. Zodra de olie een beetje is afgekoeld, kun je beginnen met de massage.

Waar zijn massageoliën van gemaakt?

De massageoliën bestaan ​​uit een mengsel van verschillende hoogwaardige oliën zoals kokos- of amandelolie. Door de verschillende samenstellingen is de huid zacht en tegelijkertijd zacht verzorgd. Toegevoegde aroma’s zoals aardbei, vanille of vanille sandalwood zorgen voor een gevarieerde geur.

Hoe worden massageoliën gebruikt?

Sommige oliën zijn alleen voor uitwendig gebruik en mogen nooit als smeermiddel worden gebruikt. 2in1 massageoliën en die met een extra prijs kunnen zonder aarzeling worden gebruikt op intieme delen van het lichaam en tijdens seks. Seksspeeltjes zoals dildo’s of vibrators kunnen ook worden gebruikt met olie op waterbasis. Als je niet alleen van verwennerij met je handen houdt, maar ook met je tong, dan beleef je echte genietmomenten met een eetbare olie.

Welke massageaccessoires zijn er?

Massageoliën zijn niet alleen geschikt voor persoonlijk gebruik, maar ook als cadeau. Denk aan luxe massageoliën, massage kaarsen en massageapparaten. Een belevenis voor alle zintuigen.