Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Geen gedoe meer met riemen met de Strapless Strap-on vibrators

Strapless strap-on producten zijn seksspeeltjes die ontworpen zijn om gebruikt te worden zonder het gebruik van riemen of harnassen. In plaats daarvan heeft het speeltje een interne stimulatie kant die de drager inbrengt en een externe kant die gebruikt wordt om de partner te stimuleren.

Voordelen

Deze speeltjes bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele strap-on producten.

Een van de belangrijkste voordelen van strapless strap-on producten is de fysieke vrijheid die ze bieden. Omdat ze geen harnas of riemen vereisen, kan de drager zich volledig concentreren op de seksuele ervaring. Je hoeft je dan geen zorgen te maken over het harnas dat hen tegenhoudt. Dit kan de ervaring natuurlijker en intiemer maken.

Een ander voordeel is dat het speeltje kan bijdragen aan de stimulatie van de drager. De interne stimulatie kant is ontworpen om de G-spot of prostaat van de drager te stimuleren. Dit kan leiden tot intense en plezierige sensaties. Bovendien kan de drager tijdens de seksuele activiteit de interne kant van het speeltje vasthouden. Dan is de drager in staat deze te gebruiken om de externe kant beter te controleren en de partner meer te stimuleren.

Een derde voordeel is dat strapless strap-on producten vaak een ergonomisch design hebben dat het comfortabel dragen van het speeltje bevordert. Dit maakt het mogelijk om het speeltje langer te gebruiken en kan de seksuele ervaring nog plezieriger maken.

Tot slot bieden ze veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan de behoeften en voorkeuren van verschillende koppels te voldoen.

In het kort

Al met al, strapless strap-on producten bieden verschillende voordelen ten opzichte van traditionele strap-on producten. Hieronder vallen fysieke vrijheid, stimulatie van de drager, ergonomisch design en veelzijdigheid. Het is belangrijk om zorgvuldig te kiezen en de instructies van de fabrikant te volgen om het meeste uit deze producten te halen.