Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Bedbeschermer

Bescherm je bed, bank of andere plaats tijdens een vrijpartij of heerlijke massage.

Waarom een bedbeschermer?

Een bedbeschermer een essentieel item voor elk koppel dat hun intieme momenten wil verbeteren. Tijdens seksuele activiteiten kan er namelijk vocht, zoals bloed, urine en glijmiddel, vrijkomen en op het bed terechtkomen. Het gebruik van bedbeschermers zorgt ervoor dat uw matras en lakens beschermd blijven tegen deze vloeistoffen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over vervelende vlekken of geuren.

Er zijn verschillende soorten bedbeschermers beschikbaar die u kunt gebruiken tijdens seksuele activiteiten. Een van de meest populaire opties zijn wegwerp-onderleggers, die gemakkelijk kunnen worden weggegooid na gebruik. Deze bedbeschermers zijn ook handig om mee te nemen op reis, omdat ze gemakkelijk op te vouwen zijn en weinig ruimte innemen.

Als u op zoek bent naar een duurzamere optie, dan kunt u kiezen voor herbruikbare bedbeschermers. Deze kun je wassen en opnieuw gebruiken en zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals katoen of waterdichte stoffen. Er zijn ook speciale hoezen die u om uw matras kunt doen, die uw matras beschermen tegen vocht en vlekken.

Het gebruik van bedbeschermers tijdens de seks kan niet alleen uw bed beschermen, maar ook uw gezondheid. Door het gebruik van een bedbeschermer wordt de kans op bacteriële infecties verkleind. Vocht dringt namelijk niet in uw matras kan door. Bovendien zorgt het ervoor dat u zich comfortabeler voelt tijdens het vrijen, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele ongemakken of vlekken.

Kortom, bedbeschermers zijn een essentieel onderdeel van elke intieme relatie. Ze bieden bescherming en comfort, waardoor u volledig kan genieten van uw intieme momenten zonder de zorgen over eventuele gevolgen. Investeer in bedbeschermers en ervaar de voordelen van een veiligere, schonere en comfortabelere intieme ervaring.