Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – 15% korting op LIBIDO BOOSTERS


filters

De kietelaar

Een kietelaar, ook wel bekend als een Ticklerveer, is een klein en zacht speeltje. Je gebruikt het voor het geven van zachte aanrakingen en plagerige sensaties op de huid. Gebruik het bijvoorbeeld als onderdeel van voorspel of tijdens seksuele activiteiten. Hiermee prikkel je de zintuigen en creëer je sensatie.

Het gebruik van een tickler kan een geweldige manier zijn om te experimenteren met verschillende soorten sensaties. Daarnaast is het een manier om te verkennen wat uw partner opwindt. Het kan helpen om de huid gevoeliger te maken en zachte aanrakingen intenser te laten voelen. Bovendien kan het helpen om spanning en stress te verminderen. Het kan zelfs een gevoel van ontspanning en welzijn creëren.

Een tickler kan gebruikt worden op verschillende delen van het lichaam, zoals de nek, borst, buik, binnenkant van de dijen en de genitaliën. Het kan gebruikt worden om zachte aanrakingen te geven, of om meer plagerige en speelse bewegingen te maken. Het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere speeltjes, zoals handboeien of oogmaskers, om meer sensuele ervaringen te creëren.

Het is echter belangrijk om te communiceren met uw partner over het gebruik van een tickler en om rekening te houden met hun persoonlijke voorkeuren en grenzen. Sommige mensen kunnen bijvoorbeeld een gevoelige huid hebben en geen harde aanrakingen verdragen, terwijl anderen juist van meer intensere sensaties houden. Door open en eerlijk te communiceren, kunt u samen genieten van een speelse en opwindende ervaring met een tickler.