Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Metalen buttplugs

De metalen buttplug is stevig, lekker glad en ziet er prachtig uit. Dé ideale combinatie om jezelf en je partner te ontdekken. Een buttplug van metaal maak je gemakkelijks schoon, is niet poreus en je kunt deze gebruiken met ieder soort glijmiddel.

Voordelen van een Metalen Buttplugs.

Geschikt voor temperatuur spelletjes en alle glijmiddelen.

Metalen buttplugs zijn geheel of voor het grootste gedeelte gemaakt van metaal en gebruik je voor anaal genot. Je brengt dit speeltje gemakkelijk anaal in door de vaak puntige vorm. In tegenstelling tot de meeste siliconen buttplugs zijn metalen buttplugs niet buigzaam en niet rekbaar. Vanwege het materiaal kunnen ze gebruikt worden in combinatie met alle soorten glijmiddel, dus op waterbasis maar ook op basis van siliconen en zijn ze zeer snel en eenvoudig schoon te maken.

Voor wie is het bedoeld?

Een buttplug is een anaal sexspeeltje en is dus bedoelt voor de liefhebbers van anale stimulatie, zowel voor mannen als vrouwen. Door de verschillende groottes en modellen zijn metalen buttplugs geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde gebruikers. Daarnaast zijn deze buttplugs een goede keuze voor liefhebbers van temperature play of temperatuur spelletjes. Je kunt ze namelijk eenvoudig opwarmen of koelen door ze in de magnetron te doen of in de koelkast te leggen. Ook kan dit door ze in een kom met warm of koud water te leggen, zodat het metaal de temperatuur van het water aanneemt.