Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

WEEKDEAL – tot wel 15% korting op ROMP toys


filters

Schaf jouw Hogtie aan

Een Hogtie is een populaire BDSM-bondagetechniek die vaak wordt gebruikt om de onderdanige partner te onderwerpen en te beperken. Het wordt gedaan door de handen en voeten van de onderdanige partner samen te binden, waardoor hij of zij gedwongen wordt in een zittende of liggende positie te blijven. De handen en voeten worden meestal aan elkaar gebonden door middel van touwen, lederen banden of metalen boeien.

Het binden van de handen en voeten van de onderdanige partner in een hogtie kan de bewegingsvrijheid beperken en de sensatie van machteloosheid vergroten. Het kan ook het gevoel van onderdanigheid en overgave versterken, wat voor sommige mensen een belangrijk onderdeel is van BDSM.

Wees duidelijk

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het uitvoeren ervan. Zorg er daarnaast voor dat de onderdanige partner comfortabel en veilig is. Het is ook belangrijk om rekening te houden met eventuele gezondheidsproblemen of fysieke beperkingen van de partner.

Je kunt ze op verschillende manieren aanpassen om de intensiteit te veranderen. Het kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met andere bondage-technieken, zoals borstbondage of gezichtsmaskers, om de ervaring nog intenser te maken. Er zijn ook speciale sets verkrijgbaar die zijn ontworpen voor veilig en effectief gebruik in de wereld van BDSM.