Klantenservice 071-3626162
Gratis bezorgen vanaf €55,-
Discreet verzonden en bezorgd

PRIDE MONTH JUNE tot wel 55% korting 🏳️‍🌈


filters

Metalen dildo

De naam van deze sextoy zegt al genoeg. De metalen dildo is gemaakt van massief staal. Waarschijnlijk denk je als eerste aan de siliconen versie als je aan een dildo denkt, maar ook de metalen versie is flink in opkomst. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een sextoy van dit zware materiaal. Wil jij weten welke dit zijn? Die staan hieronder voor je op een rijtje.

De voordelen van een metalen dildo

Aan een siliconen dildo zit soms klein aantal nadelen. Die heb je niet met het gebruik van een dildo van metaal. De voordelen van deze sextoy zijn:

● Zwaarder gewicht: de dildo van metaal weegt zwaarder dan de siliconen variant. Daardoor drukt hij zwaarder op plekken als de P-spot en de G-spot. Extra lekker dus!

● Stevig materiaal: het materiaal van deze dildo is massief, stevig en dus niet poreus. Hierdoor krijgen vloeistoffen met een hoge zuurgraad geen kans om het materiaal aan te tasten.

● Geschikt voor elk type glijmiddel: siliconen dildo’s rullen als ze in aanraking komen met glijmiddel op siliconenbasis. Met de metalen dildo is dit niet het geval.

● Uiterlijk: deze dildo ziet er mooi uit. Fijn voor als je het uiterlijk ook belangrijk vindt.

● Hypo-allergeen: kun je niet zo goed tegen kunststof? Laat dan de siliconen dildo’s voor wat ze zijn en koop de metalen variant.

De vorm van een metalen dildo

De vorm van de metalen dildo’s in onze webshop hebben de vorm van een halve maan. Dat is om een bijzondere reden. Aan de binnenkant – zowel vaginaal als anaal – zitten de G-spot bij de vrouw en P-spot bij de man aan de zijkant van de buik. Door de kromming van de toy kan je gemakkelijk druk geven op deze hotspots.  

Hoe reinig je een metalen dildo?

De beste reiniging van deze dildo is om hem schoon te spoelen onder de kraan. Warm of heet water spoelt de bacteriën weg. Smeer de dildo daarna in met een zachte zeep of speciale toycleaner en neem vooral de hoekjes en bollingen mee. Spoel de toy goed af, zodat er geen resten van zeep achterblijven. Dep als laatste de metalen dildo voorzichtig droog met een pluisvrije doek.

Metalen dildo kopen? Ontvang binnen 24 uur in huis

Wil je een metalen dildo kopen? Dat kan in onze webshop. Als je vandaag bestelt, ontvang je het pakketje binnen 24 uur in huis. Levering bij een door jou gekozen ophaalpunt is ook mogelijk. Stuur vooraf je vragen in de chat of mail naar klantenservice@misssteel.nl.